Hüseyin-Havva Akaslan Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Hüseyin-Havva Akaslan Sosyal Tesisinin açılışı Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

YEREL - 2 yıl önce

Hüseyin-Havva Akaslan Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı

GAZİANTEP (İHA)

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Hüseyin-Havva Akaslan Sosyal Tesisinin açılışı Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Oğuzeli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Hüseyin - Havva Akaslan Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan ve protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Başkan Kılıç, hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarının altını çizdi.

Kılıç, “Doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnsanların en iyisi ve en hayırlısı topluma faydalı olan insanlardır. Göreve geldiğimiz günden bu yana Yukarı Güneyse ve Büyük Karacaören Mahallelerimizde yapım aşamasında sona gelinen ve bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Hüseyin - Havva Akaslan Sosyal Tesisimizle birlikte 30 sosyal tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah dönem sonuna kadar bu sayıyı 50 sosyal tesise çıkartmayı hedefliyor ve planlıyoruz. Cenab-ı Allah başta olarak Hüseyin amcamız ve Havva teyzemiz olmak üzere tüm emeği geçenlerden razı olsun. Biz sadece bu güzel çalışmalara vesile oluyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Oğuzeli’mize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir hale nasıl getirebiliriz kaygısı ve gayreti ile çalıştık. Tabiri caizse işimizde, gücümüzde her şeyimizde Oğuzeli oldu. Burayı ne kadar çok kalkındırabilirsek ne kadar çok zenginleştirebilirsek bizim için başarıların en büyüğü diye düşünüyorum. Bizim bu insanlara, bu topraklara herkesten daha çok vefa borcumuz var. Bu borcumuzu da sizlere hizmet ederek ödeyebiliriz. Bu sosyal tesisimizin hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

''Oğuzeli'nde her geçen gün hizmetin kalitesi artıyor''

Sosyal tesis için emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan, “Oğuzeli’nde yine hayırlı bir iş için beraberiz. Sait Başkanımız çalışmalarına bu yetkiyi sizlerden aldığı günden itibaren gördüğümüz üzere hız kesmeden devam ediyor. Bugün yine bir devlet, millet kaynaşmasına şahitlik ediyoruz. Cenab-ı Allah şahitliğimizi kabul eylesin. Havva teyzemiz ve Hüseyin amcamızın bu sosyal tesisi ne kadar çok istediklerini bu hayrı ne kadar arzu ettiklerini Başkanımız bize anlattı. Bizlerde mutlu olduk tabi Rabbim hayırlarını kabul etsin. Başkanımız Mehmet Sait Kılıç Oğuzelili hemşerilerimizi göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla ‘Sevdamız Oğuzeli’ düsturuyla yavaş yavaş, sabırla, hizmetle tanıştırıyor. Her geçen gün hizmetinde kalitesi artıyor. Bu sosyal tesiste bu hizmetlerin mühürlerinden bir tanesi. Bugün hizmete açacağımız Hüseyin - Havva Akaslan Sosyal Tesisimizin temel çalışmasından şu ana kadar gelmesinde emeği geçen başta Sait Başkanımız ve hayırseverlerimiz olmak üzere herkese partim ve şahsım adına minnetlerimi sunuyorum. Oğuzelimiz’e hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

KARA AİLELERİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN

2022-08-31 14:29 - YEREL

AK Partililer Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesi’ni inceledi

2022-08-30 16:43 - POLİTİKA

Bera Park'ta müthiş heyecan! Tanıtım yapılmak üzere Yüzlerce insan Kilis'e geliyor!

2022-08-25 18:02 - YEREL

KİLİS’TE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

2022-08-25 15:03 - TEKNOLOJİ

Erol Bulut: "Sistem ve futbolcu değişikliği oyunu bizim lehimize değiştirdi"

2022-08-27 16:46 - SPOR

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Kilis'te kutlandı

2022-08-30 18:32 - GÜNDEM

 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Sevük ANKA'da

2022-08-25 16:09 - SAĞLIK

SANKO’NUN SPONSORLUĞUNU ÜSTLENDİĞİ TEKNOFESTTE ÇEVRECİ PROJELER SERGİLENİYOR

2022-09-01 13:18 - TEKNOLOJİ

Fidan Şahin : ‘’ İYİ Parti olarak İYİ bir ülke yönetimine talibiz’’

2022-08-30 18:04 - POLİTİKA

Irak'ta 12 kez kalça protezi ameliyatı oldu, Türkiye'de sağlığına kavuştu

2022-08-26 17:41 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Rektör Yardımcısı Yıldırım, “Cihanpare ile Sofralar Tatlanıyor” İsimli Projede Yer Aldı

13:41 - YEREL

Bu tosunun fiyatı da ağırlığı da bir otomobil kadar: Tam 1,6 ton

21:35 - YEREL

M. Metin Karakuş’un Kayınbabası Halil Topalkara toprağa verildi

21:29 - YEREL

Kilis MTAL’de öğrenciler yangına karşı bilgilendirildi

10:53 - YEREL

Polateli’nde Trafik Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi

08:35 - YEREL

Günün Manşetleri

9 yaşındaki çocuk yangında hayatını kaybetti

21:44 - ASAYİŞ

MHP Kilis İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu yemek programına yoğun katılım

21:39 - POLİTİKA

Aslan son dakikada güldü!

21:27 - SPOR

16 kez ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılan sürücü kazadan saatler sonra aracında ölü bulundu

18:59 - ASAYİŞ

5 aylık hamile kadın iple asılı halde ölü bulundu

18:58 - ASAYİŞ