MAREV Sadece Mardinlilerin Değil Gazianteplilerin de Gurur Kaynağıdır

 Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret ederek Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’dan vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak eğitim, kültür sanat ve ekonomiye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

YEREL - 1 yıl önce

MAREV Sadece Mardinlilerin Değil Gazianteplilerin de Gurur Kaynağıdır

Gaziantep

 Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret ederek Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’dan vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak eğitim, kültür sanat ve ekonomiye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Gaziantep’te Yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet vakfın çalışmalarıyla ilgili Başkan Abdulkerim Arslan’dan bilgiler aldı. Ziyarette MAREV Onursal Başkanı Hayırsever İş İnsanı Mahsum Altunkaya ve vakıf üyeleri de yer aldı. MAREV’in önceliğinin eğitim olduğunu ifade eden MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve hukukun üstünlüğüne yürekten inanmış kişiler tarafından kurulmuştur. Kurucular, insanların en fazla gereksinme duydukları sosyal ve kültürel alanlarda karşılıksız hizmet, toplumda yardımlaşma ve dayanışma gibi üstün ilkeleri benimsemişlerdir. MAREV’in öncelikli faaliyet alanları eğitime destek, hemşehriler arasında dayanışma ile Mardin’e sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda katkı sağlamaktır. MAREV, kuruluşundan bu güne kadarki sürede nitelik ve nicelik olarak yükselen bir vakıf olmaya başarmıştır. Bu yükselişini, hiç şüphe yok ki görev yapan başkan ve yürütme kurullarına, yönetmenler kuruluna, komitelerine ve hiçbir zaman yardımlaşmayı esirgemeyen mensuplarına borçludur. Vakfımız kurulduğu günden bu yana Gaziantep'te eğitim alanında üniversite öğrencilerine yönelik burs vermekte, gerek lise sınavlarına gerekse üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslar ve etüt hizmetleri de vermektedir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

MAREV’in Çalışmalarını Takdirle İzliyoruz

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’da MAREV’in çalışmalarını ve topluma katkılarını yakından izlediklerini, yapılan çalışmaların bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını ifade ederek MAREV Onursal Başkanı Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’ı kutladılar. Ziyaretin sonunda Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a MAREV Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Haber Şükrü Uncuoğlu

Haftanın Öne Çıkanları

Öncüpınar Gümrük Müdürü Coşkuner, İpekyolu(habur) Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü oldu

2022-12-21 14:39 - GENEL

MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Özdemir oldu

2022-12-23 17:45 - POLİTİKA

Gaziantep FK’da Cevdet Akınal yeniden başkan seçildi, önemli açıklamalarda bulundu

2022-12-22 17:04 - SPOR

Muhtar Şevket Bozkır sevenlerini üzdü

2022-12-22 14:23 - YEREL

Çiftçiler Teknolojisi yüksek model Traktörleri tercih ediyor

2022-12-21 06:52 - EKONOMİ

Özgönül ailesinin acı günü

2022-12-20 15:04 - YEREL

KİYÜ’de “Mevlana Sergisi”

2022-12-21 05:51 - MAGAZİN

Akdemir ve Polat Ziraat Odası Başkanlığı için güçlerini birleştirdi

2022-12-24 14:33 - TARIM

Hububat Sektör Kurulu Ankara’da toplandı

2022-12-22 17:48 - GENEL

Hastane Yönetiminden Zaim Erdoğan’a ziyaret

2022-12-22 17:34 - SAĞLIK

İlgili Haberler

1 ton 100 kiloluk ’Paşa’ 265 bin TL’ye satıldı:

19:28 - YEREL

Atık ahşaplar, depremzede vatandaşın gelir kapısı oldu

08:31 - YEREL

Kilis'te Zara konseri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü

08:13 - YEREL

Sezon boyunca takımlara büyük emekler verdiler

16:21 - YEREL

Gastronomi şehrinde kağıt üstünde kebap dönemi

10:42 - YEREL

Günün Manşetleri

Scooter kazasında ehliyetsiz sürücüye 1 yıl 8 ay hapis

21:57 - GÜNDEM

EGAZ’dan büyük fırsat!

21:52 - EKONOMİ

Yaşar ve Altay, Gençlik Haftası etkinliklerine katıldı

21:50 - GÜNDEM

Belediye meclis üyeleri kaza yaptı: 4 yaralı

21:48 - ASAYİŞ

Serinlemek için sulama kanalına giren genç kayboldu

21:46 - ASAYİŞ