POLONYA’DAN GAÜN’E ERASMUS ZİYARETİ

Erasmus+ Programı kapsamında Polonya ZielonaGora ÜniversitesiRektör Yardımcısı Prof. Dr. MarcinMrugalski, Genel Sekreter KatarzynaLasinska ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. MarekSmolukGaziantep Üniversitesini ziyaret etti.

EĞİTİM - 2 yıl önce

POLONYA’DAN GAÜN’E ERASMUS ZİYARETİ

Gaziantep

Erasmus+ Programı kapsamında Polonya ZielonaGora ÜniversitesiRektör Yardımcısı Prof. Dr. MarcinMrugalski, Genel Sekreter KatarzynaLasinska ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. MarekSmolukGaziantep Üniversitesini ziyaret etti. Ziyaret süresince yapılan görüşmeler neticesinde, ZielonaGora Üniversitesi ile Erasmus+ İkili Anlaşması sayısı, akademik ve öğrenci hareketlilik sayısının arttırılması konusunda anlaşmaya varıldı.

ZileonaGora Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. MarcinMrugalski, Gaziantep Üniversitesi ile karşılıklı Erasmus İkili Anlaşması imzaladıkları için çok memnun olduklarını ve önümüzdeki akademik dönemden itibaren Gaziantep Üniversitesinden daha fazla öğrenci ve personel kabul edebileceklerini belirtti. Prof. Dr. Mrugalski, Gaziantep Üniversitesi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından çok güzel karşılandıklarını ifade ederek, misafirperverlikleri için teşekkür etti.GAÜN’denZielonaGoraÜniversitesine Erasmus Değişim Programı kapsamında giden öğrencilerin çok başarılı ve sosyal projelerde aktif rol aldıklarını aktaranProf. Dr. Mrugalski, Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinden duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Polonya’dan gelen heyet ilk olarak Gaziantep Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’ni ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde gelecekte ortak projeler ve öğrenci-personel hareketliliklerini destekleyen faaliyetlerde bulunmak için fikir birliğine varıldı.

ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMINDA ÜCRETSİZ EĞİTİM

GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak’ı da makamında ziyaret eden heyet gelecekteki öğrenci ve personel değişim konuları üzerine bilgi alışverişinde bulundu. Gaziantep Üniversitesinde farklı bölümlerle Erasmus İkili Anlaşması bulunan ZielonaGora Üniversitesi ile ortaklık yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Dr. Muhammet Musa Budak, GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi’nin gerçekleştirdiği temaslar neticesinde Erasmus+ İkili Anlaşmalarının sayısını arttırmaya devam ettiklerini söyledi. Dr. Budak, “Uluslararası İlişkiler Ofisi Üniversitemizin uluslararası alanda tanınırlığını sağlamak, uluslararası çerçevede akademik işbirliği faaliyetlerini yürütmek ve yurtdışında bulunan yükseköğretim kurumlarıyla işbirliği protokolleri imzalamak gibi faaliyetleri Üniversitemizin uluslararası iş birliği stratejisine uygun olarak koordine ediyor. İmzalanan bu ikili anlaşma ile Gaziantep Üniversitesi öğrencileri eğitim ücreti ödemeden ZielonaGora Üniversitesinde eğitim alma olanağına sahip olacaktır” diye konuştu.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

Haftanın Öne Çıkanları

Merhum Belediye Başkanı Abdi Bulut'un oğlu Abdülkadir hayatını Dr. Halime Holoğlu ile birleştirdi

2022-09-18 15:00 - YEREL

Kilis’in en ucuz giyim mağazası Umut Giyim açıldı

2022-09-15 17:31 - YEREL

Kilis Barosuna 3 Avukat daha katıldı

2022-09-16 18:41 - YEREL

GASTROANTEP FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE EMİRCAN İĞREK SAHNE ALDI

2022-09-18 12:34 - MAGAZİN

Öztürkler Group yeni yerinde! "Kalitenin kapısını Öztürkler Group ile aralayın"

2022-09-16 15:05 - YEREL

Teknoloji buluşmalarının 82. durağı Gaziantep olacak

2022-09-20 17:24 - TEKNOLOJİ

Vali Soytürk ve eşinden şehit annesine ziyaret

2022-09-17 15:10 - YEREL

Kaplan Kardeşler, Kilis Valisi ve Belediye Başkanını ağırladı

2022-09-20 18:04 - YEREL

Şekeroğlu Group Moskova fuarında

2022-09-20 17:56 - GENEL

Diyanet’ten Umrecilere müjdeli haber

2022-09-20 17:33 - GENEL

İlgili Haberler

Dilenci kadının üzerinden çıkan para şaşırttı

10:42 - EĞİTİM

Sınava hazırlanan öğrencilere kritik uyarılar

15:18 - EĞİTİM

Kilis’te okullar tatil edildi!

15:29 - EĞİTİM

OSB Koleji'nden önemli bilimsel başarı

13:56 - EĞİTİM

YÖK, YKS için ikinci geç başvuru hakkı tanıdı

12:24 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

Yük taşımacılığı yapan araç sürücüler bilgilendirildi

12:40 - YEREL

Bereketli topraklarda soğan hasadı başladı

12:38 - TARIM

8 milyonluk vurguna jandarma baskını!

12:36 - ASAYİŞ

Lüks sitede çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı

12:34 - ASAYİŞ

Kilis'te yine küçükbaş hayvan kayboldu

12:31 - ASAYİŞ