ŞEHİTKAMİL'DEN POLİS ADAYLARINA DESTEK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursunda, BESYO, POMEM ve Bekçilik hazırlık kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret etti.

YEREL - 3 yıl önce

ŞEHİTKAMİL'DEN POLİS ADAYLARINA DESTEK

GAZİANTEP İHA

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursunda, BESYO, POMEM ve Bekçilik hazırlık kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret etti. Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavına hazırlanan ve spor mülakatını başarıyla tamamlayan kursiyerler, eğitim dönemi boyunca kendilerine gösterilen ilgi ve sunulan imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursları ile gençlerin meslek hayallerine ulaşmaları noktasında büyük destek veren Şehitkamil Belediyesi, kursiyerlerin tamamlanan 1. eğitim döneminin ardından katıldıkları sınavlarda ki performansları ve elde ettikleri dereceleri yakından takip ediyor. Subaylık, astsubaylık ve itfaiyecilik sınavlarına katılan kursiyerlerin elde ettiği başarılı sonuçların ardından 27’nci dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı Spor Mülakatında elde edilen başarılı sonuçlar, polis olma hayali kuran gençlere ve ailelerine büyük mutluluklar yaşatıyor. Sınav parkuru heyecanını yaşayan ve spor mülakatı için hazırlık süreci devam eden kursiyerlerle çalışmaların gerçekleştirildiği Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hedeflerine bir adım daha yaklaşan gençlerin mutluğunu paylaştı. Başkan Fadıloğlu, ziyaret esnasında sınava girecek adaylara ise başarı temennisinde bulundu.

“İmkan ve tecrübelerimizi gençlerimizle paylaşıyoruz”

Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursunda eğitim gören kursiyerin çalışmasına misafir olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi çatısı altında sahip oldukları imkan ve tecrübeleri gençlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, "Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursumuzda, belediyemizin sahip olduğu imkân ve alanlarında uzman eğitmenlerimizin sahip oldukları tecrübe ve bilgileri gençlerimizle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışmaların gerçekleştirildiği tesislerimizde kursiyerlerimizin sınav parkurlarını bire bir yaşamalarına sağlıyoruz. Hazırlık sürecinde fotosellere yansıyan sonuçları sınav parkurunda daha da geliştiren gençlerimizi yürekten kutluyorum. Temennimiz tüm kursiyerlerimizin sınav parkurlarından başarılı sonuçlarla ayrılarak hayal ettikleri meslekleri yapabilmeleri. Ekip arkadaşlarımızla birlikte tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin belirledikleri hedeflere başarıyla ulaşabilmeleri adına yoğun çaba sarf ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Farklı branşlarda sınav heyecanı yaşayacak olan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

GKV'Lİ YAĞMUR KARAYILAN'IN ULSULARARASI RESİM BAŞARISI

2021-05-20 17:52 - EĞİTİM

MEMLEKET PARTİSİ'NDE İL BAŞKANI KİM OLACAK?

2021-05-19 15:23 - POLİTİKA

KÜRT REŞİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2021-05-24 16:15 - YEREL

GAZİANTEP'İN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ SARIMSAK KEBABI

2021-05-20 15:55 - YAŞAM

ALİ UĞUR ÖZKELEŞ; “ KUDÜS’ÜN KADERİ AĞLAMAKLA DEĞİŞMEZ”

2021-05-20 14:53 - GÜNDEM

ŞİFA VEREN SESLER 19 MAYIS'TA MEDICAL PARK GAZİANTEP'TE SAHNE ALDI

2021-05-19 18:15 - SAĞLIK

KİYÜ'DE "FENOMENOLOJİK REFLEKSİYON" BAŞLIKLI ETKİNLİK

2021-05-19 15:11 - EĞİTİM

TİM BAŞKANI İSMAİL GÜLLE GAİB'TE

2021-05-19 14:53 - EKONOMİ

GTO VE GAİMDER İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ İSTİŞARE ETTİ

2021-05-23 13:57 - EKONOMİ

GAZİANTEP FK'DA BÜYÜKEKŞİ GÖREVİ AKINAL'A DEVREDECEK

2021-05-24 18:54 - SPOR

İlgili Haberler

Menengiç kahvesi her mevsim beğeni topluyor

18:56 - YEREL

MEM bahçesinde resim sergisi açıldı

12:11 - YEREL

Fırın ustalarının ateş başında zorlu mesaisi

08:40 - YEREL

Bahar aylarının gelmesiyle Kilislilerin tutkusu motosikletler için bakımlar yapılıyor

12:50 - YEREL

Kilis'te araç sayısı 61 bin 712 oldu

12:05 - YEREL

Günün Manşetleri

Örtü altı çilekte ilk hasat

19:02 - TARIM

Dünya pazarında Türk Kuruyemişi ve kuru meyve tercihi yükseliyor

19:01 - EKONOMİ

Derneklere beyannamede son gün uyarısı

19:00 - GENEL

Havalar ısındı pazarda fiyatlar düştü

18:58 - EKONOMİ

Menengiç kahvesi her mevsim beğeni topluyor

18:56 - YEREL