USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK PARTİ'DE İL DANIŞMA MECLİSİ SALONA SIĞMADI! MURAT KARATAŞ "SEÇİM SEÇİM DİYE BAĞIRANLAR GELSİNLER BU TABLOYU GÖRSÜNLER"

AK Parti Kilis il Başkanlığı Cumartesi günü Söğütlüdere Göl resturantta uzun bir aranın ardından İl Danışma Meclisini topladı.

AK PARTİ'DE İL DANIŞMA MECLİSİ SALONA SIĞMADI!  MURAT KARATAŞ "SEÇİM SEÇİM DİYE BAĞIRANLAR GELSİNLER BU TABLOYU GÖRSÜNLER"
19-09-2021 15:44
19-09-2021 15:45
KİLİS
Google News

AK PARTİ'DE İL DANIŞMA MECLİSİ SALONA SIĞMADI!

MURAT KARATAŞ "SEÇİM SEÇİM DİYE BAĞIRANLAR GELSİNLER BU TABLOYU GÖRSÜNLER"

KİLİS

AK Parti Kilis il Başkanlığı Cumartesi günü Söğütlüdere Göl resturantta uzun bir aranın ardından İl Danışma Meclisini topladı.

Söğütlüdere Göl Resturantın içerisi ve sışarısı hınca hınç bir şekilde dolarken Partililer kendilerine yer bulmakta güçlük çektiler.

Programa ise AK Parti Kilis Milletvekilleri M. Hilmi Dülger, A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan , AK Parti Kilis il başkanı Av. Murat Karataş, Önceki dönem AK parti Milletvekilleri Veli Kaya, Ecz. Reşit Polat, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mehmet Nur Korkmaz, AK Parti Kilis il Teşkilat Başkanı M. Metin Karakuş, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu. İlçe Belediye Başkanları , İlçe Başkanları ile Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Ardından AK Parti Kilis İl BaşkanIA v. Murat Karataş bir konuşma gerçekleştirdi.
Karataş konuşmasında;

"Uzun bir süredir bu toıplantılarımızı pandemi sebebiyle gerçekleştiremiyorduk. Çok şükür aşılama da belli bir orana ulaştık ve tekrar sizlerle muhabbet tazelemek ve bir araya gelmek için bu toplantıyı düzenledik.

Bu toplantıda gördüğünüz gibi salonlara sığmıyoruz. Bu coşku bu heyecan hiç bir zaman bitmeyecek. Bize bu tablo Allahın izni ile bize bunu gösteriyor. AK Parti'yi eleştirenler, AK Parti zayıfladı, AK Parti güç kaybediyor, kan kaybediyor diyeneler erken seçim erken seçim diyenler bağrıp çağıranlar gelsinler bugün bu salonda bu tabloyu görsünler.

Bizleri bugün burada yalnız bırakmadığınız için sizlere çok çok teşekkür ederiz. Bureada çok değerli ağabeylerimiz var. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar büyük dstek sağlamış büyüklerimiz var. Önceki dönem hizmet vermiş olan kıymetli milletvekillerimiz var onlara tekrar hoşgeldiniz diyorum.

19 yıldan beri iktidarda olan ve Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmamış olan tüm hizmetleri ülkemize yapan AK Parti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inşallah 2023 seçimlerinden de zaferle ayrılacak ve ondan sonra gerçek şahlanışı yerine getireceğiz.

Bu zamana kadar Teknolide, Bilimde, Sanayi'de, Savunma Sanayiinde, Tıp'ta ,Sağlıkta,Eğitimde,Ulaşımnda, alt yapıda ülkemize sayısız hizmet yapan Partimiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bundan sonra inşallah ülkemizi bölgede değil bütün dünyada söz sahibi olan bir ülke haline gelmesi için çalışacağız. İnşallah Ülkemiz o menzile de çok çok uzak değil yakınız.

Bugün bütün dünyada Pandemi sebebiyle sağlık sistemi çökerken Ekonomik sistem çökerken devletlerin vatandaşına hizmet etme adına bir çok noktada eksiklikleri ortaya çıkarken, Avrupada insanlar Hastane kuyruklarında Amerika'da hastane önlerinde beklerken Ülkemizin Sağlıkta alt yapı sayesinde hamd olsun böyle bir sıkıntı yaşanmadı.
Siz bakmayın öyle muhalefetin suni gündem yaratmak için erken seçim erken seçim diye bağırmasına. Bugün seçim olsa AK Parti bütün teşkilatlarıyla seçime hazır. Ama onların hiç bir hazırlıkları yok.

Bakın bizim Cumhurbaşkanı Adayımız belli. Cumhur İttifakının adayı belli. Ama bakıyorsunuz onlarına dayı dahi yok. Kendisine Atatürk'ün Partisiyim diyen parti çıkıyor teröristler ile kol kola geziyor. Bir yandan Milliyetçilik edebiyatı yapan parti Milliyetçiyim diye sahaya çıkan parti kapalı kapılar arkasında HDP ile PKK ile işbirliği yapıyor.
Sevgili AK partililer sizler hiç merak etmeyi. İnşallah bu cuşkuyla bu heyecan ile hep birlikte onların o kötü emellerine ulaşmalarına asla müsade etmeyeceğiz" dedi.
AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş'ın konuşmasının ardından Milletvekilleri M. Hilmi Dülger, A.Salih Dal ve Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan birer konuşma yaptılar.

programın son bölümünde ise Siyaset Akademisine katılanlara sertifikaları verildi.

Mehmet Çiçekdal

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ