USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
POLÄ°TÄ°KA

AK Parti'de Son dakika Sürprizi! Kilisli İş İnsanı Abdullatif Genç Milletvekili A. Adaylığı için müracaat etti

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için Kilis'te AK Parti'den  sürpriz adaylar Adaylıklarını açıklamaya devam ediyorlar.

AK Parti'de Son dakika Sürprizi!  Kilisli İş İnsanı Abdullatif Genç Milletvekili A. Adaylığı için müracaat etti
22-03-2023 15:22
22-03-2023 15:23
KÄ°LÄ°S
Google News

AK Parti'de Son dakika Sürprizi!

Kilisli İş İnsanı Abdullatif Genç Milletvekili A. Adaylığı için müracaat etti

Kilis

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için Kilis'te AK Parti'den  sürpriz adaylar Adaylıklarını açıklamaya devam ediyorlar.

Kilisli İş insanı Abdullatif Genç AK Parti'den 28. dönem Milletvekilliği için A. Adaylık formunu AK Parti Kilis il Başkanlığında Seçim işleri başkanı Ömer Faruk Yıldırıma teslim etti.

1989 yılında Refah Partisinden Milletvekili  adayı olan Mehmet Genç'in oğlu, Ulu Cami İmam hatiplerinden Mehmet Topaloğlu(İmam-ı Azam)ın yeğeni olan Abdullatif Genç Kilis için bende varım diyerek A. Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Kilis Milletvekili A. Adayı Abdullatif Genç yaptığı açıklamada;

"DeÄŸerli HemÅŸehrilerim.

Yönetemeyen demokrasiden, yöneten demokrasiye geçiş hamlesiyle Türkiye’nin ufkunu açan AK Parti, siyasetin yönetme ve sorun çözme kapasitesini yükselterek ülkemizi bambaşka bir lige taşımıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi,hasbi duruşu,akılcı hamleleri ve yerinde refleksleriyle liderlik ettiği süreç, ülkemizin kronik hale gelmiş pek çok sorununu çözmesine fırsat vermiş,ulaşımdan enerjiye,eğitimden sağlığa pek çok alanda devasa altyapı yatırımlarının tamamlanmasına imkan vermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın millet iradesini temsil etme noktasında ki dik duruşu on yıllardır süregelen vesayet odaklarının devlet üzerindeki tahakkümlerini sınırlandırmış, devrimci bir bakış açısı ile uygulamaya koyduğu siyasi reformlarla kimseye vasilik etme imkan ve kabiliyeti bırakmamıştır.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında tesis edilen Cumhur İttifakı, siyasi reform sürecini Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile taçlandırılmış, kuvvetler ayrılığını,

-Güçlü proaktif yürütme,

-Adil temsiliyete uygun etkin yasama,

-Hukukun üstünlüğünü tesis ederken halkın maslahatını ihmal etmeyen bağımsız ve tarafsız yargı, temelinde yeniden yapılandırmayı hedeflemiştir.

Bu çerçevede yönetimde istikrarı sağlarken, temsilde adaleti ikame etmek imkanlı hale gelmiştir.

DeÄŸerli HemÅŸehrilerim

20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülke ekonomisi yaklaşık 4.5 kat büyürken, Milli Gelirimiz toplamda 900 milyar doları aşarak tarihi rekor seviyesine ulaşmıştır.Etkin sosyal devlet anlayışıyla büyümenin, tabana yayıldığı kaydedilmiş, orta ve alt gelir grubuna mensup kesimlerin refah seviyesinde gözle görülür iyileşmenin sağlandığı görülmüştür.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk döneminde  pandemi ve komşularımız arasında vuku bulan sıcak çatışmaya rağmen, Türkiye, gelişen ve gelişmekte olan ülkelerden pozitif ayrışarak yüksek oranlarla büyümesini sürdürmüş, 2.5 milyon yeni istihdam yaratarak proaktif yönetim kabiliyetinin olağanüstü şartlarda sorun çözme kapasitesi başarıyla test edilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde sağlanan siyasi istikrar neticesinde dış politikadan,savunma sanayisine enerji politikalarından hukuk alanındaki düzenlemelere, terörle mücadeleden mavi vatan tasavvuruna varıncaya dek pek çok alanda ülkemiz menfaatleri ve ilkelerimiz doğrultusunda bağımsız, özgün politik açılımlar gerçekleştirilmiştir. Halka hesap vereceğinin bilinciyle hareket eden, vizyoner siyaset anlayışıyla devlet organlarının eş güdüm içerisinde ortak hedef doğrultusunda reorganize edildiği bu dönemde on yılları sari terör sorununun beli kırılmış,çevremizdeki gelişmelerin millî güvenliğe risk teşkil eden süreçleri iyi analiz edilmiş, yerlilik oranı yüzde seksenlere varan savunma sanayimiz sayesinde sınır ötesi harekatlarla gerekli önlemler alınabilmiştir. Aynı şekilde mavi vatanda ki hak ve menfaatlerimiz kararlılıkla savunulmuş,kardeş Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarının otuz yıl sonra özgürleştirilmesine etkin ve güçlü bir destek sağlanmıştır.

Yeni dönem hedefimiz tam bağımsız Türkiye'dir.Siyasal istikrar ve yöneten demokrasinin kurumsallaşmasıdır.Yatırım/Üretim/İstihdam/İhracat ile büyümenin yapısal değişim ve dönüşümünün insana dokunacak şekilde derinleştirilmesidir. Dahası büyümenin tabana yayılarak gelir dağılımının daha adil olmasının sağlanmasıdır. Hayat pahalılığı ile mücadele etmektir.Cari denge hedefini yakalayarak fiyat istikrarının kalıcı olarak sağlanmasıdır.Böylece ücret artışlarıyla korumaya çalışılan alım gücünün kalıcı olarak iyileştirilmesidir. Kentsel dönüşümle depremlerin afete dönüşme riskinin azaltıldığı şehirlerin inşa edilmesidir. Ulusal risk kalkanı modeli ile her türlü doğa olayının, afete dönüşmesini engelleyici tedbirler geliştirerek, afetten önce riskle mücadele bakış açısının geliştirilmesidir.

Yeni dönem hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde  "Türkiye Yüzyılı"nın inşasıdır.

Bende şahsen bu sürece katkı vermek, Cumhurbaşkanımızın sırtına yük olan değil, yükünü hafifletecek dava arkadaşlarından olabilmek, yerel sorunları ihmal etmeden ülke sorunlarına siz değerli hemşehrilerimin duyarlılıkları doğrultusunda çözümler geliştirmek,partimizin ve meclis grubumuzun karar mekanizmalarında sizleri temsil etmek adına milletvekili aday adayı olduğumu ilan ediyorum.

DeÄŸerli HemÅŸerim

Yeni dönem odağımızda sen varsın.

Senin mutluluğun, senin hayallerin, senin umutların var.

Huzurlu,müreffeh ve güvenli bir geleceği birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4BeÅŸiktaÅŸ3351+6
5BaÅŸakÅŸehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20Ä°stanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ