USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK PARTİ KASIM AYI DANIŞMA MECLİSİNİ TOPLADI

AK Parti Kilis il Başkanlığı Kasım ayı Danışma meclisi toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

AK PARTİ KASIM AYI DANIŞMA MECLİSİNİ TOPLADI
20-11-2021 15:20
20-11-2021 15:25
KİLİS
Google News

AK PARTİ KASIM AYI DANIŞMA MECLİSİNİ TOPLADI

KİLİS

AK Parti Kilis il Başkanlığı Kasım ayı Danışma meclisi toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Cumartesi günü öğleden önce parti binasından daraltılmış bir şekilde yalnızca Parti Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş, AK Parti Kilis Merkez ilçe Başkanı M. Nur Korkmaz, AK Parti Teşkilat Başkanı M. Metin Karakuş, Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin, Gençlik Kolları başkanı Musa Kara ve Partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş Daraltılmış Danışma meclisi konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"AK Parti kurulduğu ilk günden bu yana milletine hizmet etme yolunda kararlı adımlar atmış ve atamaya devam ediyor. Halkımıza hizmet etmiş olan kadrolar ile yol yürümeye devam ediyoruz. Bugün dışarıdan istedikleri kadar algı oluşturmaya çalışsalar da AK Parti olarak bizler yolumuza bakacağız ve önümüzde ki seçimler için çalışmaya gayret göstereceğiz.Onların hayal dahi edemeyeceği hizmetlerin altına AK Parti hükümeti imza atmış durumdadır. İstedikleri kadar partimiz hakkında Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuşmaya çalışsınlar. Halkımız gerçekleri biliyor ve yapılacak olan ilk seçimde onlara yine sandıkta gereken dersi verecektir" dedi.

Kilis'e hizmet etmeyi düstur edindiklerini gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ise yaptığı konuşmada;

"Adeta ibadet etme aşkı ile şehrimize Kilis'imize hizmet etmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Bugün Kilis'in konut açığını kapatmak için TOKİ marifetiyle şehrimize dar gelirli aileler için konut yapıyoruz. Yine yollarımızın yapımı için ekiplerimiz çalışıyor. Kilis'imize yeni yollar kazandırıyoruz. Harıl harıl çalışan ekiplerimizi kontrol ediyor çalışamaları hakkına bilgiler alıyoruz.

Rahmetli belediye Başkanımız Av. M. Abdi Bulut ile ortaya koymuş olduğu projeleri gerçekleştirmek için çalıştık. Şimdi onun anısını yaşatabilmek yapmak istediklerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi.

Yapılan algıların boş olduğunu AK Parti'nin hala halkımız tarafından teveccüh edildiğine dikkat çeken AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal Danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

"Bugün AK Parti hükümetine yönelik halkımızı etkilemek için algı politikası uygulanıyor. Cumhur ittifakının bileşenleri dimdik ayakta ve ülkemizi yönetmeye devam ediyor. Ne yapsalar boş, yaptıkları algı operasyonları yine tutmayacaktır. 19 yıldan beri AK Parti hükümetlerimiz Milletine hizmet etmek isterken o kadar zorluklarla karşılaştı ki bunu burada ifade etmeye kalksak zaman yetmez.

Son günlerde ekonomi üzerinden AK Parti hükümetimizi diz çöktürmeye çalışan sözüm ona bazı mahfiller şunu iyi bilsinler ki bu oyunları da tutmayacaktır. Ekonomi üzerinden yapılan salvolar işe yaramayacaktır. Bakın 3 günden beri Kilis'teyim halkımız ile görüşüyoruz, esnaflarımızı dinliyoruz bizlere denilen siz işinize bakın kimin ne dediği önemli değil AK Parti hükümetinden bizler memnunuz diyorlar. Bütün bunlar bir araya geldiği vakit tabi Partimize karşı olumsuz eleştirileri yükseltmeye çalışıyorlar. Bizler şunu çok iyi biliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Sizler sorumlu bulunduğunuz görevlerde görevlerinizi en iyi bir şekilde yaptığınız vakit AK Parti yine hükümet olmaya ve seçimler kazanmaya devam edecektir. AK Parti Hükümeti olarak ilk gün ki aşkla ve azimle çalışıyoruz.

Bakın dün yeni yapılan Kilis Devlet Hastanemizin inşaatını kıymetli il Başkanımız Murat Karataş ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber gezdik. Orada şunu gördük ki, Hastanemiz çok kısa süre içerisinde Kilis'imize hizmet vermeye başlayacak ve halkımız buradan konforlu bir hizmet alacak.

Yine Kilis'te çiftçilerimiz için yaptığımız çalışmalar neticesinde Yüzde 75'i hibe olmak kaydı ile fiğ ve Arpa tohumu desteğinde bulunduk. Çiftçilerimiz ile bir araya geldik sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Destek alan çiftçilerimizin memnuniyeti gözlerine yansıdı. AK Parti olarak eli nasırlı çiftçilerimizin hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.

Üzerinde hep spoeküleasyon yapılan Kilis-Musabeyli, Musabeyli Akbez arasında yol tüm hızıyla yapımı devam ediyor. Yolumuz ile ilgili olarak geçtiğimiz haftalar içerisinde Ulşatırma Bakanımız Sayın Adil karaismialoğlu şehrimizi bizzat ziyaret etti ve yolun yapımı konusunda geniş bir bilgi aldı.

AK Parti olarak Kilis'i Turiz şehri yapmak için çabalıyoruz. Bakın Kilis'in öne çıkan tarihi ve turistik yerleri ile gastronomisi ön plana çıktı. İnşallah bu konuda hassasiyetli çalışmalardan sonuç alıyoruz. Kilis sahabeler şehri. Medeniyetlere başkentlik yapmış Kadim bir şehir. Kilis 5 bin yıllık bir geçmişe sahip.

Bütün bu saydıklarımı ne kadar baltalamaya çalışsalarda boş. Çünkü biz iş üretiyoruz, hizmet üretiyoruz. Boş lakırdılara karnımız tok" dedi.

Mehmet Çiçekdal

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ