USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK Parti Kilis İl başkanı "Şehir Buluşmaları programları gerçekleştireceğiz"

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş Kilis'te görev yapan yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında Söğütlüdere Göl resturantta bir araya geldi.

AK Parti Kilis İl başkanı "Şehir Buluşmaları programları gerçekleştireceğiz"
29-09-2022 19:02
29-09-2022 19:03
KİLİS
Google News

AK Parti Kilis İl başkanı "Şehir Buluşmaları programları gerçekleştireceğiz"

Kilis

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş Kilis'te görev yapan yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında Söğütlüdere Göl resturantta bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularına içtenlikle cevap veren yaptığı açıklamalar ile Kilis'e hizmeti düstur edindiklerini dile getiren AK Parti Kilis il Başkanı Karataş yapılacak olan seçimlerde Kilis'ten yine 2 milletvekili çıkaracaklarını ve belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacaklarını söyledi.
AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş şu açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ OLARAK ŞEHİR BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

AK Parti genel merkezimizin Türkiye genelinde başlatmış olduğu şehir buluşmaları programını yakın bir zaman içerisinde Kilis'te gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımız ve Genel merkezimiz programları ayarlamaya çalışıyorlar. Kilis'e Bakanlarımız, Milletvekillerimiz gelecek ve toplumumuzun her kesimi ile kucaklaşmaya devam edecek. O gün herkesle görüşebilmenin gayreti içerisinde olacağız.

ÇOBANBEY SINIR KAPISINI AÇIYORUZ

Daha önceden Öncüpınar sınır kapısı ile ilgili yaptığımız çalışmaların haricinde Çobanbey gümrük kapımızın yaya trafiğine açılması için gayret gösteriyoruz. Öncüpınar sınır kapısının karşısında bulunan Azez ilçesinde maalesef zaman zaman sıkıntılar oluyor veya olabiliyor. Bundan dolayı hiç bir kardeşimizin canını tehlikeye atamayız. Ancak Çobanbey gümrük kapısının hemen karşısında bir alan oluşturuyor ve insanlarımızın buradan ticaret sağlamasını gerçekleştirmek istiyoruz. Yakın zaman içerisinde Çobanbey gümrük kapısı daha işler bir hal alacak.

YENİ HASTANEMİZİ 24 KASIM'DA AÇIYORUZ

Açılışını zamana bıraktığımız yeni devlet Hastanemizin açılışını inşallah 24 Kasım 2022 tarihinde yapmayı planlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Hastane açılışına gelmeyecek ama hastane açılışından sonra ki bir programda inşallah Kilis'imize bir ziyaret gerçekleştirecekler.
Tabi hastanemizin açılışının gecikmesinin sebepleri var. bunları kamuoyu ile zaman zaman paylaştık. Şimdi hiç bir eksiğimiz kalmadı ve 24 kasım'da açılışa hazır inşallah.

KİLİS MUSABEYLİ DUBLE YOL YAPIMI DEVAM EDİYOR

Kilis-Musabeyli arasında biz ilk başta ne demiştik. genişletilmiş bir yol demiştik. Yani geliş ve gidişi olan bir yol demiştik. 2019 yılında Ankara'da yaptığımız ziyarette bu yolun duble yol olmasını istemiştik. ALlah razı olsun o gün bakanlarımız bize bu yolun duble yol olması konusunda gerekeni yapacaklarını demiş ve yolumuz duble yol olarak yapılmaya başlamıştı. Zaman zaman sıkıntılar olsa da yol yapımında Allah'ın izni ile yolumuzun yapımı devam ediyor.

Yolun yapımı konusunda öyle sıkıntılar ile karşı karşıya kalıyoruz ki bakın bir örnek vereceğim. Bir arsa var kıraç bir yer ekilip biçilmeyen sırf siyasi kaygılardan dolayı o kıraç arsa bir türlü yola katılamıyor ve aksaklıklar meydana geliyor. Bizler bununla uğraşıyoruz. yoksa yol şimdiye inanın kalmazdı. Mahkeme yolunu kullanmasını istiyoruz kabul etmiyor, biz araya giriyoruz devreye giriyoruz yine yok. İşte bunlardan dolayı yolun yapımı zaman alıyor.

İnsanlar evlerinde bir tadilat bile yaptırırken bir hata 5 gün veya on gün diyor ama zaman uzuyor. Şimdi burada yapılan devasa bir yol var uzamasını elbette istemeyiz ama aksaklıklar sebebi ile maalesef uzuyor.

MİLLET BAHÇESİNİ BİTİRECEĞİZ

Millet Bahçesi ile ilgili sıkıntı şurada. maalesef orayı yapan müteahhit sözleşmesini sadık kalmadı. Ancak yeni bir ihale ile oranın yapımının sağlanması konusunda gerekli adımları atıyoruz. Millet Bahçesi yalnızca Kilis'e özgü olarak yapılan bir bahçe değil. Cumhurbaşkanımızın isteği ile her ilimizde yapılan bir bahçe. Kilis'imize de böyle güzel bir bahçeyi kazandıracağız.

OSB'DE YER YOK! YATIRIMCI KİLİS'E GELMEK İÇİN CAN ATIYOR

Kilis Organize Sanayi bölgesinde 3. bölge 'de kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Tabi yeni yatırımcıların iştahını kabartan bir durum. Neden? Çünkü Kilis Cazibe bölgesi. Bakın Gaziantep Sanayi Bölgesi 2. bölge olduğu için yatırımcı pek ilgilenmiyor. Ancak Kilis 6. bölgede olduğu için yatırımcı Kilis'e yatırım yapmak için can atıyor. Yer bulma konusunda sıkıntılarımız elbette olabilir ama bunlar aşılamayacak şeyler değil.

Yine Polateli organize Sanayi bölgesinde artık tekiz. Kilis Polateli tekstil ihtisas Bölgesi oldu. Gaziantep oradan ayrıldı. Orada ki durumumuz ise artık kazma vurulacak pozisyondayız hatta bazı fabrika sahipleri kazma vurmuş durumdalar.

Halı sektöründe bazı yatırımcılar yatırımlarından vazgeçtiklerini söyleseler de Kilis Valimiz bu konuda iddialı bir çalışma yaparak yeni yatırımcılar ile çalışmaya devam ediyoruz.

EKONOMİK DAR BOĞAZ DÜNYA GENELİNDE VAR

Pandemi sonrasında Dünya genelinde ekonomik anlamda bir daralma söz konusu oldu. Bunun etkileri hala devam ediyor. Elbette ülkemiz bu ekonomik sıkıntılardan etkilendi. Enflasyonun artması elbette iyi bir şey değil ama Ülke olarak ne kadar güçlü olduğumuzu bir kere daha görüyoruz.
Hükümetimiz işçimize,emeklimize,memurumuza,çiftçimize aklınıza gelebilecek her kesimin maaşlarına zamlar yaptı. Geçen seneki maaşlar ile şimdi alınan maaşları kıyasladığımızda %100 e varan zamlar mevcut.
tabi hükümetimizin ekonomik programı var. Elbette böyle devam etmeyecek. Enflasyon düşürülüp alım gücünün yükselmesi söz konusu olacak. Yeni yıl ile birlikte yine hükümetimiz tarafından ekonomik destek sürecek.
6'LI MASANIN BİR HEDEFİ YOK

Bugün maalesef 6'lı masa olarak bildiğimiz muhalefetin hiç bir hedefinin olmadığını çok iyi biliyoruz. Toplanıyorlar ve konuşuyorlar. herhangi bir icraatları söz konusu bile belli değil. Adaylarını daha açıklayamamış durumdalar. ülke'yi bunlara nasıl teslim edeceğiz. kendi aralarında birliktelikleri bile söz konusu değil. masa da oturmakla işler çözülmüyor. Birinin Ak dediğine birisi kara diyor. Mesela İstanbul sözleşmesi ile ilgili birisi bir şey söylerken diğer birisi başka bir şey söylüyor. Veya HDPO konusunda birisi başka bir şey söylüyor bir diğeri farklı bir şey söylüyor. kendi aralarında birliktelik sağlayamazken bunlara ülkeyi mi teslim edeceğiz.
Halbuki Cumhurbaşkanımız bir masa maşında oturduğu vakit dünya liderlerine Kilis tabiri ile söyleyeyim sizlere haber anlatıyor. Bugün dünya da global bir kriz var. bu global krizi bunlar nasıl çözecek.Çözemezler...

TEŞKİLATIMIZ ZİNDE BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

AK Parti Kilis il başkanlığı olarak kurumsal bir hafızamız var. Teşkilatımızın her kademesi zinde bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yarın seçim varmış gibi hazır kıta durumdayız. Seçimlerde birinci olacak parti yine her zaman olduğu gibi AK Parti.

KİLİS İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Biz AK Parti hükümeti olarak Ülkemize olduğu gibi Kilis'imiz için çalışmaya gayret göstermeye devam ediyoruz. Bugün yapılması hayal olan hizmetler AK parti sayesinde halkımız insanlarımıza kazandırıldı. Kilis herşeyin en güzelini hak ediyor. Biz Kilis'i seviyoruz ve Kilis'e ibadet aşkı ile hizmet etmeye çalışıyoruz."

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş "ADAYMISINIZ" sorusuna  ise Bizim siyasi anlayışımızda aday olup olmamak çok önemli değil. günü geldiği vakit buna teşkilatlarımız ve Genel merkezimiz karar verir. Biz kim aday olursa onun arkasından yürümeye her zaman söz vermiş olan siyasetçilerimiz. Karar teşkilatlarımızındır ve Genel merkezimizindir dedi.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

 

 

 

 

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ