USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

İYİ PARTİ İL BAŞKANI AĞA GÜNDOĞMUŞ GAZETEMİZİ ZİYARETİNDE KONUŞTU! "İKTİDARA GELDİĞİMİZDE KİLİS'İ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ"

İYİ Parti Kilis il Başkanı Ağa Gündoğmuş, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Atilla Bekan ve Yönetim kurulu Üyesi Mustafa Sürücü ile Vizyon Havadis gazetesini ziyaret etti.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI AĞA GÜNDOĞMUŞ GAZETEMİZİ ZİYARETİNDE KONUŞTU!  "İKTİDARA GELDİĞİMİZDE KİLİS'İ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ"
21-11-2021 18:04
21-11-2021 18:06
KİLİS
Google News

İYİ PARTİ İL BAŞKANI AĞA GÜNDOĞMUŞ GAZETEMİZİ ZİYARETİNDE KONUŞTU!

"İKTİDARA GELDİĞİMİZDE KİLİS'İ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ"

KİLİS

İYİ Parti Kilis il Başkanı Ağa Gündoğmuş, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Atilla Bekan ve Yönetim kurulu Üyesi Mustafa Sürücü ile Vizyon Havadis gazetesini ziyaret etti.

Vizyon Havadis gazetesi sahibi Necmettin Şekeroğlu ile görüşen ve Kilis ile ilgili olarak sohbet eden Ağa Gündoğmuş İYİ Parti'nin iktidara yürüdüğünü İktidar olduklarında Kilis'i yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Vizyon Havadis Kilis ziyaretinde açıklamalarda bulunan İl başkanı Gündoğmuş şunları söyledi.

KİLİS İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti olarak Denizli mitinginde kalabalığın artık alanlara sığmadığını ne kadar enegllemeler olursa olsun İYİ Parti'nin iktidar'da söz sahibi olacağını dile getiren Ağa Gündoğmuş;

"Bizler inanıyoruz ki önümüzde yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı ortağı İYİ Parti iktidar olacak. İktidar olduğumuz vakit hem ülkemiz için hem de serhat şehrimiz için çalışacağız. Bugün yaşadığımız şehrin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Mevcut iktidar sorunları ve sıkıntıları çözmekten çok uzak. AKP iktidarı iş başına gelirken millete hizmet etmek için geldiğini söylüyordu. Ancak gelinen noktada maalesef Mileltimiz için halkımız için hiç bir şeyin yapılmadığını görüyoruz.

Bugün Kilis'in sorunları çığ gibi büyümüş durumda, Hangi birinden bahsetsek burada zaman yetmez. Bizler İyiler olarak geliyoruz. Şehrimize hizmet etmek için geliyoruz. Kilis'i yaşanabilir bir şehir yapmak için geliyoruz. Kilisli umudunu kaybetmiş durumdadır. Ekonomik sıkıntıların yanında işsizlik almış başını gitmiş. Kilis'in derdi dağları aşmış durumdadır. Bunları bilen siyasetçiler olarak hakımıza hizmet etmeyi düstur edinerek hizmet edeceğiz" dedi.

KİLİS-MUSABEYLİ YOLU NE ZAMAN BİTECEK?

Kilis-Musabeyli arasında ki yolun duble yol olması için AKP aylar, seneler öncesinden açıklamalar yaptı. gazetelere televizyonlara sosyal medya hesaplarına açıklamalarda bulunuldu. Geçtiğimiz haftalar içerisinde de Ulaşatırma ve Alt Yapı bakanı Kilis'e geldi. Kilis -Musabeyli arasında yol çok ciddi anlamda sıkıntılı. İki araba yan yana geçemiyor. 21. Yüzyılda Türkiye'de böyle bir yol kalmışmıdır? Buradan yetkililere sormak istiyorum.

Kilis-Musabeyli arasında ki yolu 2022 yılının son ayı Aralık ayı içerisinde bitireceklerini halkımıza vaat ettiler. ben inanmıyorum. Bitirebileceklerini sanmıyorum. Verilen sözler var beklyip göreceğiz. İnşallah ben yanılırım. Yüklenici firma bir çalışıyor bir çalışmıyor. Keşke Ulaştırma Bakanı Kilis'e geldiğinde İYİ Parti olarak bizleri ziyaret etmiş olsalar bizler burada ki sıkıntıyı kendilerine söylemiş olsaydık.

YENİ HASTANE NE DURUMDA!

Yine Kilis'te yılan hikayesine dönmüş bir konu var. Bizler ilk günden itibaren avazımız çıktığı kadar bağırmaya başladık. yeni Yapılan Devlet Hastanesinin yerinin yanlış olduğunu söyledik. Ancak kimse çağrımıza kulak asmadı. Yeni hastanenin bitimini Mart-Nisan ayı diyorlar. Bunu da bekleyip göreceğiz. Başka illerde hastaneler kısa süre içerisinde yapılıp açılırken Kilis'e yeni yapılan Hastanenin 4-5 yıldan beri  uzaması hiç bir şey ile ifade edilemez.

ÖNCÜPINAR SINIR KAPISI YAYA TRAFİĞİNE AÇILSIN

Kilis'in ekonomik anlamda en önemli can damarlarından birisi olan Öncüpınar sınır kapısının kapalı tutulmasına bir türlü anlam veremiyoruz.İYİ Parti olarak bizler bu konuyu defaatle yetkililerimiz ile görüştük. Ama maalesef bir sonuç aldığımız söz konusu olmadı.

Öncüpınar sınır kapısının güvenlik gerekçesi ile yaya trafiğine kapalı tutulduğu belirtiliyor. Bunu kabullensek bile bu kapıdan geçiş yapan Sağlıkçılar,Asker,Polis, memurlar, Transit araçlar,şirketi olan vatandaşlar kolaylıkla geçiyor.

Öncüpınar sınır kapısı işlerlik kazanmış olsa oradan Kilis hemşerilerimiz 3 kilo çayını 5 kilo şekerini getirse günlük yevmiyesini kazansa kötümü olur. Ama yapılmıyor. Öncüpınar sınır kapısı açılmıyor. İktidara geldiğimizde Öncüpınar sınır kapısını eski haline getireceğiz.

Bakın Kilisli hemşerilerimiz buradan bin 200 kilometrelik Habur sınır kapısına gidiyor oradan ticaretini yapmaya çalışıyor. Başka kapılar neden güvenlik gerekçesi ile kapalı değil?

KİLİS'TE İŞSİZLİK HAT SSAFHADA

Kilis'te insanların çalışabilecekleri evlerine ekmek götürebilecekleri bir iş imkanı kalmadı. Organize Sanayi Bölgesinde yeni işletmelerin fabrikaların açılacağından bahsediliyor. Ama göremiyoruz. Aylardan senelerden beri insanlarımıza mavi boncuk dağıtılıyor. Halbuki insanlarımız işsiz olduğu için evine ekmek götüremiyor. yazık günah değil mi. Sosyal Devlet anlayışında vatandaşın işsiz kalmaması lazım.

Tekstil kent deniliyor. En az 3 bin kişi çalışacak deniliyor. Hani nerede kamuoyuna bir açıklama yapan var mı? Yapılacak, edilecek hep söylenen bu. Maalesef Kilisli hemşerilerimiz işsiz kalıyor ve evine ekmek götüremiyor. İYİ Partinin ekonomik anlamda projeleri hazır. Biz kendimizi devletimizi yönetmeye hazır olarak görüyoruz.

AKP İKTİDARINDA ÇİFTÇİ BİTTİ

Bakın geçtiğimiz günler içerisinde köylere ziyaretler gerçekleştirdik. teşkilat mensuplarımız ile çiftçilerimizin derdini dinledik. Öyle şeylerden bizlere bahsettiler ki inanın bizlerde şaşırdık kaldık. Çiftçi umudunu yitirmiş mazota, gübreye gelen zamlar çiftçimizin belini bükmüş.

AKP kalesi olarak gördüğü köylerde bile tepkiler çığ gibi. yeter artık İYİ Parti olarak direksiyona siz geçin. Artık oy verme konusunda ciddi sıkıntılarımız var diyorlar. Çiftçi artık üretemeyeceğini masrafların çok ağır olduğunu söylüyor. Üreten çiftçiler artık üretmeyeceklerini şikayet ederek bizlere söylüyor.

EKONOMİK KRİZ KÜÇÜK ESNAFI YOK ETTİ

Bakın doların Euro'nun son günlerde yükselmesinden dolayı her şeye zam geliyor. Ülkemizde adeta bir zam yağmuru var. Vatandaş öyle bir sıkıntı içerisinde ki esnaftan alış veriş yapamıyor. Raftaki malını satan esnaf geri aynı paraya o malı rafına koyamıyor. Yağa,şeker'e,un'a her dakika zam var. Millet ekmek götüremiyor evine. Doların, Euro'nun yükselmesi dış güçlerin oyunu değil maalesef ekonominin iyi yönetilememesinden kaynaklanıyor. Ekonomi tekri patlamış kamyon gibi uçurumdan aşağıya doğru gidiyor.

TEKEL SUMA FABRİKASI YIKILIYOR

Yine itiraz ettiğimiz konulardan bir tanesi de çiftçimizin alın teri olan Üzüm ile Zeytinin karşılık bulamaması. Bakın bugün Zeytin ve Zeytinyağı adeta şifa niyetine tüketiliyor. Ancak değerinde satılamıyor. Piyasa oluşturulamıyor. Üzüm yine öylesine. Yıllar öncesinde Tekel Suma Fabrikamız üzüm üretici olan çiftçilerimizden üzümleri piyasa değerinde satın alırdı. Ne hikmetse Tekel Suma fabrikaları özelleştirildi ve kapısına kilit vuruldu.

Tekel Suma Fabrikamızın tekrar hayata geçmesi için çalışsak ta Ne kadar itiraz etsekte maalesef Tekel Suma fabrikasının yıkımı konusunda karar alındı ve yerine de Okul yapılacağı açıklandı. Tekel Suma Fabrikası Kilis ve Kilisliler için maalesef kayıptır. Buraya Okulların yapılacağını bekleyip göreceğiz. Canlı yayında da söylemiştim. Tekel Suma Fabrikasının yeri birilerine peşkeş çekilecek ve parsel parsel satılacak. İnşallah bu konuda yanılan ben olurum.

İKTİDAR OLDUĞUMUZDA POLİS OKULUNU KİLİS'E KAZANDIRACAĞIZ

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti'nin önlenemez yükselişini görüyorlar. Allah nasip eder ilk yapılacak olan seçimlerde iktidar olduğumuz ilk yapacağımız işlerden bir tanesi Kilis'e Polis Okulu kazandırmak. Başka şehirlere hatta Kilis'ten küçük şehirlere bakıyoruz. Şehrinde ya Polis okulu var ya acemi birliği var.

Bu konuda projemiz hazır. Okul'un yeri hazır. Öğretmen Okulu 5 dönüm arazi üzerine kurulu. Daha evveli 110 dönüm olan bu okul içerisinde bahçesine başka Okullar yapılmış. Kilis Öğretmen Okulu'nu başka bir yere taşıdığımız vakit hazır olarak önümüzde bir Okul var. O Okulu İYİ parti iktidarında Polis Okulu yapacağız.

İLÇERİMİZE ZİRAAT FAKÜLTESİ KURACAĞIZ

Projelerimizden bir tanesi de ilçelerimize Ziraat Fakülteleri kurmak. Bakın Kilis'te üzüm, zeytin ve diğer zirai ürünler bol miktarda yetişiyor. Ürünlerimizin daha kaliteli olması için ilçelerimize Fakülte kurmak gibi bir projemiz var. Üniversite ile görüşüp Fakülte kurmak için çaba göstereceğiz.  O zaman bilimsel anlamda çok daha iyi bir ürün elde etmiş olacağız.

ŞEHİR'DE  TRAFİK FELÇ! İYİ PARTİ OLARAK BİZ ÇÖZECEĞİZ

Kilis'te Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere Murtaza Caddesi, Adnan Menderes'te trafik günün her saatinde kilitlenme noktasına geliyor. Trafiğin oluşmaması için projemiz hazır. Nedir bu projemiz? Bakın Kız Meslek Lisesinin bahçesinin altına bir otopark, Yine Belediye pasajının altına otopark ve Cumhuriyet meydanındaki otoparkı da hesap ettiğimiz vakit en az 200-300 araçlık otoparklar yapacağız. Vatandaş aracını buralara park ettiğinden işini görmek için yaya olarak gelip çarşıda işini görsün. Hemşerilerimiz Cumhuriyet Caddesi üzerinde aracını park edecek alan bulamıyor. Alternatif Caddeler oluşturacağız.

 Bir kere buradan söylemek istiyorum İktidara geldiğimizde kesinlikle Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Orta Bloku yıkacağız. çünkü buranın yıkım kararı var ve biz bunu gerçekleştireceğiz.

KİLİS'İ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ

Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın İYİ Parti kadroları Kilis'e ve Ülkemize hizmet etmek için geliyor. Kilis'imizi yaşanabilir şehir haline dönüştüreceğiz dedi.

Ziyaretin son bölümünde Vizyon Havadis gazetesi sahibi Necmettin Şekeroğlu nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti il Başkanı Ağa Gündoğmuş'a ve yöneticilerine teşekkür etti.

Mehmet Çiçekdal

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ