USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

KİLİS’TE  MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

TAKSİRLE YARALAMA

KİLİS’TE  MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI
28-06-2022 16:43
KİLİS
Google News

KİLİS’TE  MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

TAKSİRLE YARALAMA

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli (S.I.)’nın kullanmış olduğu 42 plaka sayılı araç ile müşteki şüpheli (Y.K.O.)’nun kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdure (F.O.) ile kimlik tespiti yapılan (Ö.O.) yaralanmış, şahısların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

TAKSİRLE YARALAMA

Öncü Pınar Mahallesi’nde Şüpheli (R.V.)’nin kullandığı 34 plaka sayılı araç ile mağdur şüpheli (R.B.)’nin kullandığı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmış, yaralının alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

TEHDİT

Nedim Ökmen Mahallesi’nde Müşteki (Z.S.), şüpheli firar (V.S.), (N.K.), (M.S.), (İ.S.) isimli şahısların kendisini tehdit ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

5809 SKM ELEKTRONİK HABERLEŞME KANUNU

Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki (O.K.), adına bilgisi ve rızası dışında, 1 adet GSM hattı açıldığını öğrendiğini, hattı çıkaran ve kullanan şahıs ya da şahıslardan şikayetçi olduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

KASTEN YARALAMA

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Müşteki (T.S.), tanımadığı bir şahsın tabanca ile havaya ateş ettiği merminin sağ ayak baldır kısmına isabet ettiğini beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

HAKARET- DOLANDIRICILIK

Ebulüle Mahallesi’nde Müşteki (M.H.T.), şüpheli firar (A.T.Ş.) isimli şahsın kendisinden 110 kg zeytinyağı aldığını ve kendisine zeytinyağının parasını ödemediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

TAKSİRLE YARALAMA

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Mağdur şüpheli (M.S.)’nin kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

RESMİ BELGEYİ BOZMAK, YOK ETMEK VEYA GİZLEMEK

Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Şüpheli Suriye vatandaşı (H.E.) isimli şahsın kullandığı motosikletin yapılan incelenmesinde şasi ve motor numarasının kazınmış olduğu tespit edilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

TEHDİT

Okçular Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (D.A.), eşi şüpheli firar Suriye vatandaşı (H.B.)’nin kendisini tehdit ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

KASTEN YARALAMA –TEHDİT-HAKARET

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (Ş.C.), eşi şüpheli müşteki Suriye vatandaşı (A.H.) tarafından ailevi sebepler yüzünden darp edilip, tehdit ve hakarete uğradığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

TCK 191 KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK

Kilis’te Şüpheli (E.Y.) isimli şahıstan, daralı ağırlığı 0,48 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

BANKA VEYA KREDİ KARTLARININ KÖTÜYE KULLANILMASI

Kilis’te Müşteki 1968 doğumlu (M.Ş.S.), akrabası şüpheli (C.Ö.)’nün bilgisi ve rızası dışında banka hesabından, 3,330 TL tutarında harcama yaptığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK (TCK 158) (BANKA VEYA KREDİ KURUMLARININ ARAÇ OLARAK KULLANILMASI SURETİYLE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK)

Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Müşteki (S.K.), internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahısla araç kiralamak için 1 günlüğüne 500 TL paraya anlaştıklarını, şahsın verdiği hesap numarasına toplamda 1500 TL kaparo gönderdiğini, daha sonra şahsa ulaşamayınca dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

BİLİŞİM SİSTEMİNİ ENGELLEME, BOZMA, VERİLERİ YOK ETME VEYA DEĞİŞTİRME

Kilis’te Müşteki (M.B.), sosyal medya instagram hesabının çalındığını ve bu hesabının arkadaş listesinde bulunan kişilere mesaj atarak arkadaşlarının dolandırılmaya çalışıldığını öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların kimlik tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

****

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK

Namık Kemal Mahallesi’nde Kilis Cumhuriyet Başsavcılığının 2022/4786 soruşturma dosyası kapsamında Kilis Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, şüpheli Suriye vatandaşı (C.Ş.) isimli şahsın ikametinde yapılan aramada herhangi bir suç veya suç unsuruna rastlanılmamış, şüpheli (C.Ş.)isimli şahıs alınan ifadesine müteakip Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak, mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.

(Haber Merkezi)

****

KASTEN YARALAMA –TEHDİT-HAKARET

Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (A.N.A.), erkek arkadaşı müşteki şüpheli (B.Ş.)’nın kendisini tehdit ve hakaret ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, müşteki şüpheli (N.K.) ile (B.Ş.) arasında darp olayı meydana gelmiştir.

(Haber Merkezi)

****

HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ-TEHDİT-DOLANDIRICILIK-ÖZEL BELGEDE SAHTECİLİK

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (M.A.), kardeşine ait daireyi müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (S.İ.), müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (M.İ.), şüpheli firar (İ.H.A.) isimli şahısların kendisinin bilgisi dışında kullandıklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

TEHDİT- HAKARET

Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (M.Ş.S.), şüpheli firar (M.Y.Ö.)’nün kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

KASTEN YARALAMA

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (E.E.), aralarında husumet bulunan müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (R.R.)’nin kendisini darp ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

****

TAKSİRLE YARALAMA

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (M.O.A.)’nın kullandığı 79 plaka sayılı araç ile mağdur Suriye vatandaşı (M.N.)’nin kullandığı elektrikli bisikletin çarpışması neticesinde, kendisi ve bisiklet üzerinde yolcu olarak bulunan mağdur Suriye vatandaşı (A.C.) yaralanmış, alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

İŞ KAZASI- TAKSİRLE YARALAMA

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (A.K.), işçi olarak çalıştığı fabrikada transpalet kolunun eline çarpması neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

****

KONUT DOKUNULMAZLIĞININ İHLALİ-EVDEN HIRSIZLIK

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (Z.Y.), şüpheli firar (M.A.D.)’nin ikametinden 1 adet gerdanlık, 1 adet kolye, 1 adet küpe, 1 adet çeyrek altın bileklik ile 14.000 TL parayı çaldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ