USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Taksirle Yaralama- Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları
28-01-2023 12:44
28-01-2023 11:48
KİLİS
Google News

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Kilis

Taksirle Yaralama- Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Mağdur şüpheli (M.F.D.), kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi kendisi ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (A.B.) yaralanmış, sürücünün yapılan alkol muayenesinde 0,91 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir.

(Haber Merkezi)

Evden Hırsızlık

İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki (S.H.), ikametinden 10 adet çeyrek altın, 1 adet bakır kazan, 1 adet bavul, 2000 TL para ve bahçede bulunan 2 adet tavuğun çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Evden Hırsızlık- Mala Zarar Verme

Helvacıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (A.Ö.), şüpheli firar (İ.M.) ve tanımadığı bir şahsın ikametinin kapısına zarar vererek, ikametinden 1 adet elektrikli soba, yemek takımı ve mutfak eşyalarını çaldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelilerin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık

Şehit Sakıp Mahallesi’nde Müşteki (S.C.), mağaza müdürü olarak çalıştığı işyerinden 4 teneke ayçiçek yağının çalındığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs (Bulundu)

Şehit Sakıp Mahallesi’nde Müşteki (M.A.C.), oğlu (C.C.) isimli şahsın kayıp olduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, kayıp şahıs aynı gün bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde 26.01.2023 günü 12.30 sıralarında tedavi gördüğü Kilis Devlet Hastanesinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan 1944 doğumlu (İ.S.) isimli şahsın bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Cumhuriyet Mahallesi’nde Müşteki (H.E.), kayını firari Suça Sürüklenmiş Çocuk (A.T.) isimli şahsın, oğlu mağdur (B.A.E.)’yi darp ettiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki şüpheliler (Ö.Y.), annesi (E.Y.) ile müşteki şüpheliler eski eşi (M.U.G.) ve eski kaynanası (F.G.) arasında darp ve hakaret olayı meydana gelmiştir.

(Haber Merkezi)

Açıktan Hırsızlık

Şıh Mehmet Mahallesi’nde Müşteki (M.C.S.), tamir için gittiği ikametin giriş kapısının önüne bıraktığı, içerisinde matkap bulunan alet çantasının çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayın şüphelileri olduğu tespit edilerek yakalanan, (M.K.) ve (C.A.) isimli şahıslar, mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilecek olup; çalınan malzemeler müştekisine teslim edilmiştir.

(Haber Merkezi)

Hakaret- Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali

Şıh Mehmet Mahallesi’nde Müşteki (H.K.), eşi şüpheli (M.K.) isimli şahsın kendisine hakarette bulunduğunu, kendisini ve 2 çocuğunu ikametten dışarı attığını ve eve almadığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ