USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

MHP'NİN "ADIM ADIM 2023, İL İL ANADOLU" PROGRAMI PAZAR GÜNÜ KİLİS’TE GERÇEKLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı Kilis'te düzenlendi.

MHP'NİN "ADIM ADIM 2023, İL İL ANADOLU" PROGRAMI PAZAR GÜNÜ KİLİS’TE GERÇEKLEŞTİ
15-11-2021 13:01
15-11-2021 13:02
KİLİS
Google News

MHP'NİN "ADIM ADIM 2023, İL İL ANADOLU" PROGRAMI PAZAR GÜNÜ KİLİS’TE GERÇEKLEŞTİ

KİLİS

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı Kilis'te düzenlendi.

Sabah saatlerinde Kilis’e gelen MHP Milletvekilleri Muharrem Varlı, Sermet Atay, Ali Muhittin Taşdoğan MYK Üyeleri Necmi Yıldırım ve Ali Fuat Kardaş'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Söğütlüdere Göl Restorantda başlayan programa Milletvekilleri  Muharrem Varlı,  Sermet Atay, Ali Muhittin Taşdoğan, MYK üyesi Necmi Yıldırım, MYK üyesi Ali Fuat Kardaş, Gaziantep MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sevengül, KESOB Başkanı Şevket Memiler, STK temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını ev sahibi MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir yaparak programa katılan milletvekillerine, MYK üyelerine, STK temsilcilerine, muhtarlara, vatandaşlara ve partililere teşekkür etti.

Programda konuşma yapan milletvekilleri Cumhur ittifakının öneminden ve MHP’nin ülkenin sigortası olduğundan bahsettiler.

VARLI, “İÇERİSİNE HDP KAÇMIŞ BİR CHP VAR”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı yaptığı konuşmada "Suriye ve Libya'da ne işimiz var?" sorusunun sebeplerini açıklayarak yaptığı konuşmasında şunları kaydetti.

"Eğer Libya ile anlaşma yapmasaydık Akdeniz'e balıkçı teknelerimizi çıkaramazdık. Şimdi Allah'a çok şükür petrol arama gemimiz dolaşıyor. İstediğimiz gibi Akdeniz'de cirit atıyoruz. Bu sayede Akdeniz'deki haklarımızı koruyor  hem de Kıbrıs'ı koruyoruz. Onun için Libya ile anlaşma yaptık ama bunların aklı erecek durumda değil. Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör etmiş. Kalplerini mühürlemiş. Neredeyse Yunanistan Başbakanı'nın yanında duracaklar. Bu derece Tayyip Erdoğan düşmanlığını Türkiye düşmanlığına dönderiyorlar. En son Suriye tezkeresinde CHP 'hayır' oyu verdi. Daha önce 'evet' oyu verdiği aynı metnin yazıldığı tezkerede 'hayır' oyu verdi. Niye? ortağı HDP'yi memnun etmek için. CHP şu anda ne yazık ki HDP'lileşmiş durumda. İçimizde, içerisine HDP kaçmış bir CHP var." Diye konuştu.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise, CHP'yi eleştirdi.

Atay " CHP’nin sorduğu  Selahattin Demirtaş neden içeride? Sorusuna neden içerde olduğunu ifade etti.

Atay, “Selahattin Demirtaş, 'Apo'nun heykelini dikeceğiz, Kürdistan'ı kuracağız' diyor. Hendek barikat olaylarında oraya terörist temizliğine giden polis ve askerimize, 'siz ancak kanalizasyon temizlersiniz' diyen şahsiyettir. Selahattin Demirtaş, bir teröristtir. Kardeşi halen Kandil'de PKK'nın üst düzey yöneticisidir. PKK'nın HDP ile hiçbir farkı yoktur. HDP terör örgütü ile arasına mesafe koyamamış, terör örgütünün TBMM'deki temsilcisidir," İfadelerine yer verdi.

Ali Muhittin Taşdoğan, ise genel başkanımızın talimatlarıyla emperyal güçlerin kurduğu oyunları anlatmak için yollardayız. Zillet ittifakı dediğimiz emperyal güçler ve terör örgütleriyle ülkemizi bölmek adına bir oyun içerisindeler. Bizim amacımız bu oyunları halkımıza anlatarak cumhur ittifakının ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmak için huzurunuzdayız.” dedi.

Konuşmaların  ardından MHP heyeti Kilis Belediyesi Hizmet Binası civarında yeni açılan Bulvara MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin isminin verildiği  Bulvarın açılışı kurban kesilip kurdela kesilerek açılışı yapıldı.

MHP heyeti daha sonra Üniversite Toki civarında yapılan ve yine MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin isminin verildiği park  kurban kesilip kurdela kesilerek açılışı yapıldı.

MHP heyeti daha sonra

Cumhuriyet Meydanında açılan parti üye standını ziyaret ederek MHP saflarına katılan vatandaşların üyelik kayıtlarını gerçekleştirerek rozetlerini taktılar.

MHP heyeti MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir ve partililer eşliğinde esnaf ziyareti yaparak esnaflara Türk Bayrağı çiçek takdimi yapıp hayırlı işler bol kazançlar dilediler.

Heyet daha sonra Kilis Valisi Recep Soytürk'ü,  Belediye Başkanı Servet Ramazan'ı ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u makamında ziyaret etti.

Heyet son olarak MHP il teşkilatı üyeleriyle parti binasında bir araya gelerek düzenlenen programa katılan ve emek veren partililere teşekkür ederek Kilis'ten ayrıldılar.

Mehmet Çiçekdal

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ