USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Musabeyli Köyler Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Musabeyli Köyler Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni yoğun katılım ile Musabeyli İlçesi’nde bulunan Musabeyli Spor Kulübü (Eski Musabeyli İlçe Tarım Müdürlüğü Binası) bahçesinde gerçekleştirildi.

Musabeyli Köyler Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni Gerçekleştirildi
21-09-2022 17:41
21-09-2022 17:43
KİLİS
Google News

Musabeyli Köyler Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Kilis

Musabeyli Köyler Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni yoğun katılım ile Musabeyli İlçesi’nde bulunan Musabeyli Spor Kulübü (Eski Musabeyli İlçe Tarım Müdürlüğü Binası) bahçesinde gerçekleştirildi.

Musabeyli Spor Kulübü Onursal Başkanı Güven Özdemir ve Musabeyli Spor Kulübü Başkanı Bülent Özçelik’in organizasyonu düzenlenen Musabeyli Köyler Arası Futbol Turnuvası Ödül Törenine Musabeyli Kaymakamı Hamza Özbilgi, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Musabeyli'deki kurum amirleri, STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine hitaben konuşma yapan Musabeyli Spor Kulübü Başkanı Bülent Özçelik ‘’İlçemizde bu zamana kadar bulunmayan bir spor kulübünün olmaması beni her zaman üzmüştür. İlçemizde bulunan tek spor kulübü olan Musabeyli Spor Kulübünü Onursal Başkanımız Güven Özdemir’in vesilesiyle ile ilçemize kazandırdık. İlçemize ne kadar katkı sağlayabilirsek bu bizim için gurur kaynağı olacaktır’’ dedi.

Musabeyli Spor Kulübü Onursal Başkanı Güven Özdemir ise yaptığı konuşmasında ‘’ Peyami Sefanın bir sözü var;

 “Spora vereceğimiz önem, gençliğe vereceğimiz kıymetin öz kardeşidir.” diyor Peyami safa. Malumunuz gençliğin üzerinde birçok farklı grupların, ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen güçlerin emelleri var, ve bu emellerine ulaşmak için gençlerimizi bataklığa sürükleyecek her türlü yolu kullanmaktadırlar.

İşte gençleri her türlü kötü alışkanlıktan ve bu grupların kıskacından kurtarmanın en güzel yolu ve metodu gençlerin sporla uğraşmaları ve bedenleri ve zihinlerini bu yolla zinde tutmalarıdır. Spor toplumlar arasındaki barış ve kardeşliği de tesis eden en güçlü köprüdür.

Bu konuda yıllardan beri elini taşın altına koyup canla başla mücadele eden Bülent kardeşimi de tebrik etmek lazım, tek başına çıktığı bu yolda güzel işler başarıp bugün bu güzel organizasyonun yapılmasını sağlayarak gençlere ağabeylik yaptı. Musabeyli'miz de spor vesilesiyle birlik beraberlik ve kardeşliğin tesisine katkı sağladı.

Burada Cengiz Han’ın  sözü aklıma geldi,Ne diyor Cengiz Han  “Sakın bir çiviyi küçümseme. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir  at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu koca bir ülkeyi kurtarır.” 

Bülent kardeşime emekleri ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Musabeyli'mizin daha güzel organizasyonlarında bir araya gelmek ümidiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum’’ diye konuştu.

Programda bir konuşma yapan Musabeyli Kaymakamı Hamza Özbilgi ise ‘’İlçemizde ilk kez düzenlenen Musabeyli Sporun önderlik ettiği bu programa hepiniz hoş geldiniz. Göreve başlayalı yaklaşık 1 ay olacak. 2 gün önceki tarih itibarı ile öğrenci sayımız 2592 bu rakam sadece ilçemizdeki öğrenci sayımız dolayısıyla Musabeyli Sporun yapmış olduğu çalışmalar bizi yakından ilgilendiriyor. Musabeyli Spor Derneğinin kuracağı bir  takım okullardaki gençlerimizin çocuklarımızın spor faaliyetlerinden faydalanabilmesi için elimizden geleni yapacağız’’ diye belirtti.

Son olarak bir konuşmada Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz yaparak şunları kaydetti. ‘’Bende Musabeyli Spor Kulüp Başkanı Bülent Özçelik kardeşimin çabasını ve çalışmalarını uzaktan takip ediyorum. İmkansızlıklardan dolayı pek de bir şey sunmadı sunulamadı. Ancak fiziksel olarak düşünsel olarak bir şeyler sunabildi. İmkan olsaydı daha fazla bir şeyler sunabilip mutlu olsaydık. İnşallah imkanlar dahilinde bundan sonra Musabeyli Spor Kulübüne elimizden geldiği kadar yardım etmeye Sayın Kaymakamımız ile birlikte el ele vererek bir şeyler yapmaya hazırız’’ diye konuştu.

Program daha sonra dereceye giren sporculara plaket ve madalya verilmesinin ardından Musabeyli Spor Derneğine destek sağlayanlara plaket verilerek Musabeylili ozanlarının söylemiş olduğu türküler ve misafirlere verilen yemek programı ile son buldu.

Haber : Şükrü UNCUOĞLU

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ