YEREL

AKTÜRK KİLİS'İN İL OLUŞUNUN 26'NCI YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI!

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, Kilis'in il oluşunun 26 ncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aktürk mesajında;  "06 Haziran 1995 günü Aziz şehrimiz için tarihi bir adım atılmış ve şehrimiz il olmuştur.

AKTÜRK KİLİS'İN İL OLUŞUNUN 26'NCI YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI!
06-06-2021 15:30
06-06-2021 15:31
KİLİS

AKTÜRK KİLİS'İN İL OLUŞUNUN 26'NCI YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI!

KİLİS

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, Kilis'in il oluşunun 26 ncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aktürk mesajında;  "06 Haziran 1995 günü Aziz şehrimiz için tarihi bir adım atılmış ve şehrimiz il olmuştur. Kilis'in geleceği için çok önemli olan bu günün yıldönümünü kutlarım. O gün bu tarihi adımın atılmasında büyük emekleri olan merhum milletvekilimiz Hannan Özüberk'i bu vesile ile rahmetle anıyorum. Yine bu adımın atılmasında desteklerini esirgemeyen kadim dostum, devlet bakanımız Cavit Çaglar beyefendiyede şükranlarımı arz ediyorum.

Aziz hemşehrilerim, Kilis her yönüyle çok özel bir şehirdir. Kilisliler her türlü övgüyü hak eden vatanperver insanlardır. Umudum odur ki, aziz şehrimiz hak ettiği seviyeye gelerek çok daha güzel bir yer olacaktır. Bunun için bizi ayrıştıran her şeyi elimizin tersi ile iterek bizi biz yapan şeylere sarılmalı ve birlikte başarmalıyız. Kilis Vakfı olarak dün olduğu gibi bugünde memleketimizin yanında olacağız. Hepinizi en içten duygularım ile selamlıyorum" dedi.

Haber Merkezi

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER