ASAYİŞ

BASIN BÜLTENİ EŞİNİ SOPA İLE DARP ETTİ

Kilis’te bir kişi, eşi tarafından tahta sopa ile darp tehdit edildiği iddiasıyla polise başvurdu.

BASIN BÜLTENİ  EŞİNİ SOPA İLE DARP ETTİ
17-06-2021 15:48
17-06-2021 15:49
KİLİS

BASIN BÜLTENİ

EŞİNİ SOPA İLE DARP ETTİ

Kilis’te bir kişi, eşi tarafından tahta sopa ile darp tehdit edildiği iddiasıyla polise başvurdu.

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Suriye vatandaşı F.S., dini nikahlı eşi şüpheli firar Suriye vatandaşı S.H. ile aralarında sürekli sorunların olduğunu, yeğeninin eşi olan müşteki Suriye vatandaşı M.N.B.’nin kendisini merak ettiği için ikametine geldiği bir süre sonra ise eşinin ikamete geldiğini ve kendilerini bir arada görünce aldatıldığını sanarak kendisini tahta sopa ile darp ederek tehditlerde bulunduğunu, daha sonra da yeğeninin eşini darp ettiğini ve akabinde ikametten kaçarak gittiğini beyan ederek şikayetçi oldu. Firari şüphelinin yakalanması çalışmalarına başlandı.

***

Çocuklarını göstermeyince polise şikâyette bulundu

Kilis’te iki ayrı olayda çocuklarını göstermeyince polise giderek şikâyetçioldular.

İnnaplıKütah Mahallesi ve Nedim Ökmen Mahallesi’nde Suriye vatandaşıB.E., ayrı yaşadığı eşi şüpheli firar Suriye vatandaşıA.M.E.’nin, oğlunu kendisine göstermediğini bildirdi. Suriye vatandaşıS.Z. de ayrı yaşadığı eşi şüpheli firar Suriye vatandaşı E.M.’nin, kızını kendisine göstermediğini beyanla polise müracaatta bulundu.

***

Köyde kaçak çay ve sigara yakalandı

Kilis’te polis ekiplerince bir evde yapılan aramada kaçak çay ve sigara yakalandı.

Elbeyli ilçesine bağlı Çıldırobaköyünde İ.D. isimli şahsa ait ikamette ve müştemilatında yapılan aramada toplamda bin 660 paket gümrük kaçağı sigara ve 32 paket çay ele geçirildi.

***

Ölümle tehdit iddiası

Kilis’te bir kadın ölümle tehdit ettiği iddia edilen eşinden polise giderek şikâyet oldu.

Helvacıoğlu Mahallesi’ndeki olayda T.G., boşanma aşamasında oldukları eşi şüpheliH.G. tarafından ölümle tehdit edildiğini beyanla polise  müracaatta bulundu. Yakalanan şüpheli mevcutlu olarak adli mercilere çıkarıldı.

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER