DOST VE MÜTTEFİKİMİZ OLMAYAN AMERİKA, ERMENİ SOYKIRIMI DİYE BİR ŞEY YOK!

Hamza Özkaya
Hamza Özkaya
DOST VE MÜTTEFİKİMİZ OLMAYAN AMERİKA, ERMENİ SOYKIRIMI DİYE BİR ŞEY YOK!
25-04-2022

DOST VE MÜTTEFİKİMİZ OLMAYAN AMERİKA, ERMENİ SOYKIRIMI DİYE BİR ŞEY YOK!

Tarih boyunca dünya insanına kan kusturmaya devam eden, girdiği ülkelerde kan ve göz yaşından başka bir şey vermeyen ABD (Amerika Birleşik Devletleri) yine şaşırmayacağımız bir olayın altına imza attı.

Güya Türkiye'de Ermeni soykırımı olmuş.

ABD'nin anlı şanlı  konuşurken ayakta hülyalar gören karşısında kimse yokken elini uzatıp tokalaşmaya çalışan Başkanları Joe Bıden Türkiye'de Ermeni soykırımı yapıldığını söylüyor. Aslında bunu daha önceden de dile getiriyorlardı.

Ermeni soykırımı yapıldı diye algı oluşturmaya ve Ülkemizi güya diz çöktürmeye çalışıyorlar.

Dışişleri Bakanlığımız başta ve yine Cumhurbaşkanımız ısrarla ve inatla iftira atmakla bu işlerin olmayacağını arşivlerin açılması yönünde ki kararlı açıklamalarına Avrupa ve Batı hep karşı çıkıyordu.

Peki madem bir Ermeni soykırımı var o zaman arşivler açılsın. Hadi gelin tarihçilerin huzurunda arşivler açılsın. Netice itibariyle arşivler herhalde yalan söylemez.

Avrupa'yı biliyoruz, Amerika'yı biliyoruz da Atalarımızın dediği gibi hançer içerden olunca yara dikiş tutmazmış.

Bir Milletvekili çıktı Türkiye'de Ermeni soykırımı yapıldığı ile ilgili olarak Türkiye'yi suçlamaya kalkıştı. Yaptığı açıklama karşılık bulur mu? Bilmem ama yapılan bu yapılan en bariz ifade ile gerçekleri saptırmaktır. Aslında milletvekili Türkiye'de bir Ermeni soykırımı yapılmadığını çok iyi biliyor ancak herhalde galiba böyle söylenmesi kendisinden isteniliyor.

Düşman Anadolu'yu işgale kalkışırken Ermeni çeteciler ve Ermeniler hep İngiliz ile Fransız ile birlikte olmuş ve halkımıza karşı işgalde yer almışlar.

Mesela Kurtuluş savaşında Kilis'te yaşananlar. İlk önce İngilizler ile birlik olan Ermeniler daha sonra Fransızlar ile bir arada yer alarak Türklere karşı savaşmışlar. Kilislileri canından bezdirmişler. Bunun yanında şehir içinde ihbarcılık etmişler insanların öldürülmelerine sebebiyet vermişler.

Ermeniler İngilizler ve Fransızlar Kilis'e girdikten sonra kendilerini ayrıca imtiyazlı bir millet olarak görmüşler.

Tarih Türklere karşı ermeni katliamlarının nerede ve ne şekilde yapıldığını çok iyi bilir. Açıp yine tarih kitaplarına baksınlar. Hatta Avrupa'nın tarih kitaplarına arşivlerine baksınlar.

Halbuki Türkiye Cumhuriyeti devleti bırakın bir topluma soykırım yapmayı nerede mazlum bir halk var ise elini uzatmanın derdinde. Bizim kültürümüzde insana bakış açısına tüm dünya şahittir. Önce Amerika kendi tarihine baksın. Masum Kızılderelilere neler yaptıklarına baksın. Kızılderelileri nasıl hunharca katlettiklerine bir baksın. Sonra demokrasi götürdüğü ülkelere bir baksın. Hangi ülkede neler yapmış hangi zalimlikleri yapmış ona baksın. hala silah satacağım diye ülkeleri birbirine kırdıran anlayışları sayesinde dünya savaşlardan başını alamıyor. Sonra çıksın Türkiye ermeni soykırımı yaptı desin. Aynaya bakın aynaya sonra çıkın dünyaya deyin ki asıl soykırım yapan ülke biziz. Asıl insanları katleden acımayan, kendi dünyamız için, menfaatimiz için kendi ülkemizin geleceği için zalimlikler yapıyor soykırım uyguluyoruz deyin.

Bu topraklar bizim. Bu topraklarda barış ve huzur olmasını istemeyen batılı güçler uydurma rivayetler ile bize asla diz çöktüremeyecektir.

Hadi son bir söz, Dün olduğu gibi bugün de yedi düvele karşı savaş veriyoruz.

Pençe-Kilit harekatında etkisiz hale getirilen teröristlerin; 8’i Ermeni,7’si ABD’li,5’i Fransız,3’ü İngiliz, 2’si Alman vatandaşı çıktı.

(Kaynak,Uluç Özülker Em. Büyükelçi)

Bunun bir anlamı ve bir maliyeti yok mu?

Hadi buna ne diyeceksiniz?

Hamza Özkaya

ÖNCEKİ YAZILARI