HOŞ GELDİNİZ NUMAN BEY

Necmettin ŞEKEROĞLU
Necmettin ŞEKEROĞLU
HOŞ GELDİNİZ  NUMAN BEY
18-02-2022
Kendisiyle aynı dünya görüşüne sahip olduğumuz Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan beyin Milli Görüş çizgisinin en önemli yapı taşlarından birisi olduğunu 
bilmeyen yoktur sanırım.
Ülkemizin geleceği ve bekası için benlik duygusuna yenilmeden kendi partisinin kapısına kilit vurarak Reis’in yanında yer alması ayrıca 
takdire şayandır.
Kendisiyle en son İlim Yayma Cemiyetimizin İstanbul’da yapılan Genel Kurulunda birlikte olma fırsatımız olmuştu.
Ak Partinin ak saçlısı Numan beyi en çok manevi şahsiyetiyle ümmetin birlik ve beraberliğini isteyen, Türk ve İslam dünyasına liderlik edebilecek “Yeni Bir Dünya” idealiyle yeniden Büyük Türkiye’nin temellerinin atılmasında çok önemli bir paya sahip olduğunu düşünüyorum.
2023 seçimlerinin köprüden önceki son çıkış olduğunun Ak Parti gibi bizlerde farkındayız.
Özellikle ekonomik açıdan sancılı bir dönemden geçtiğimiz herkesin malumudur. 2023 seçimlerin ayak sesleri yaklaşırken tabanın sesine kulak vermek istemesi, Ak Parti’nin seçmenin nabzını tutması önemli bir husustur.
Yoksa Üstad Necip Fazıl’ın 
deyimiyle “başımıza kulak istiyoruz”ifadesi tam da bugünler için söylenmiş gibi güncelliğini korumaktadır.
Yeni Cumhurbaşkanlığı Sisteminde 50+1 in olmazsa olmaz olduğunu hepimiz biliyoruz.
Dolayısıyla tabanın sesine kulak tıkamak ve aşağıdaki seslerin yukarıya ulaşmaması gibi handikaplar, çok bilinmez denklemle ittifak kurmaya çalışan muhalefetin işini kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Numan bey İlimize hoş gelmiş safalar getirmiş ama umarım eli boş gelmemiştir. Güneydoğu’nun bu ücra köşesindeki bu serhat ilimizde kendi kaderine terk edilmiş bir memleket olarak yaşamak istemiyoruz. Kendi nüfusundan daha fazla mülteci misafir eden Kilisliler her şeyi fazlasıyla hak ediyor diye düşünüyorum.
Bugüne kadar buraya yapılan yatırımlarla ilgili minnettarlığımızı Numan beye sunmakla birlikte, sınırın sıfır noktasındaki Kilis’i dezavantajlı durumdan çıkarıp ülke ekonomisinde önemli bir kilometre taşı yapmak iktidara düşüyor.
2002 den bu güne kadar sınırsız desteğini sürdüren ve bunu Ak Parti ve Reisin arkasından çekmeyen Kilis’liler olarak başta Polateli Organize Sanayi Bölgesi olmakla birlikte mevcut organize sanayi bölgesi genişleme çalışmalarına ve Tekstilkent projemize destek istiyoruz. bu güne kadar yüzbinin üzerindeki misafirini yani nüfusumuzdan fazla mülteciyi biz kucakladık, bu yüzden Kilis’e pozitif ayrımcılık yapılmalıdır.
ÖNCEKİ YAZILARI