USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kilis Belediyespor üzerine oynanan oyunlar

09-10-2022

Kilis Belediyespor üzerine oynanan oyunlar

Kilis Belediyespor senelerden beri maruz kaldığı haksızlıklara bu sezon ilk maçtan itibaren bir yenisini ekleyerek başlamış oldu.

Her sezon şampiyonluğa takım kurmak için canla başla çalışan Kilis Belediyespor ligin ilk maçında Samandağ spor maçında kaldığı haksızlıklar ile lobisinin olmadığını bir kere daha göstermiş oldu.

Samandağ spor mücadelesinde verilmeyen iki golün yanı sıra rakip takım oyuncularına gösterilmeyen sarı kartlar ve Kırmızı kartlardan dolayı ilk maçta uğradığı haksızlıklara şahitlik ediyoruz.

Daha bunları söylerken bile Kilis Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Katırcıya verilen ağır ceza hiçbir şey ile ifade edilemez.

Bölgesel Amatör ligde paranız olsa da çok iyi bir takım kursanızda eğer sizi yemek isteyen zihniyet sahada istediğini yapıyorsanız, dünyanın en iyi transferlerini de yapsanız maalesef maçtan umduğunuz şekilde ayrılamıyorsunuz.

Futbol evrensel bir oyundur. Futbol cazibesi olan bir oyundur. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak isteyen Kilis Belediyespor yıllardan beri üzerine oynanan oyunlardan dolayı sıkıntılar ile boğuşuyor. Burada mevzu para değil?

Samandağspor- Kilis Belediyespor maçının orta hakemi Adanalı. Kilis Belediyespor’un gurubunda 4 tane Adana takımı bulunmakta. Düşünülmek istenilmese bile hakemin Adanalı olması akıllara başka şeyler getiriyor.

Samandağspor-Kilis Belediyespor müsabakasında maçın orta hakemi tarafından verilen akıl almaz kararlar sonrasında doğal olarak Kilis Belediyespor Teknik Direkötrü nizami bir şekilde itirazlarını dile getirse de İbrahim Katırcıya verilen Kırmızı Kart hiçbir akıl ile ifade edilemez.

Kırmızı kart gören İbrahim Katırcı verilen karta bile itiraz etmeyerek tribünlere çıkmış ve takımını oradan sevk ve idare etmeye çalışmıştır.

Ancak ne hikmetse maçın orta hakemi Teknik Direktörün duracağı yeri aştığı için Kırmızı Kart gösterdiğini İbrahim Katırcıya küfür etti bahanesi ile rapor tutmuş ve 4 maç ceza almasına sebep olmuştur.

Futbol maçlarını süper lig başta olmak üzere Avrupa maçları veya alt liglerde Teknik Direktörleri nizami itirazlarını hep dile getirir. Çünkü bu futbolun mantalitesinde olan şeylerdir. Maç oynandıktan sonra eğer ceza layık görülürse Kırmızı kart gören hocalar en fazla 1-2 maç ile cezalandırılır.

Maçtan sonra İbrahim Katırcı’dan savunma istenmesine rağmen savunması daha Federasyona yetişmeden verilen 4  maçlık cezanın altında başka şeylerin yattığını hesap etmemek akılsızlık olur.

Tamam Lobimiz olmayabilir. Federasyonda Dayımız olmayabilir ama verilen bu ağır karar karşısında suskun kalmak 13 sezondan beri şampiyonluk bekleyen Kilis Belediyespor taraftarlarına ve Kilis halkına haksızlık olur.

Bir spor adamı olarak İbrahim Katırcı’yı uzun yıllardan beri tanırım. Küfür etmeyeceğini sağır sultanlar bile bilir. Ancak hakemin raporunda yazmış olduğu küfür konusu hiçbir şey ile ifade edilemeyecek kadar ağır bir ithamdır ve taraflıdır. Kabul etmiyoruz…