USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Müslümanların sinir uçları ile oynamaya başladılar

23-01-2023

Müslümanların sinir uçları ile oynamaya başladılar

Son günlerde Avrupa’da ki aşırı sözde siyasetçiler Ülkemize karşı ve dini değerlerimize karşı ve Müslümanlara karşı sinir uçlarımızla oynamaya devam ediyorlar.

Avrupa’da ki bu tür siyasetçileri bu duruma getiren neden nedir? Bu siyasetçiler Müslümanlara karşı hele hele Türklere karşı yaptıkları bu eylemleri haklıymış gibi kamuoyunda paylaşmaları kameralar önünde prpvasyonlarda bulunmaları Ülkemizin son zamanlarda dünya’da söz sahibi olmaya başlamasındandır diyorum.

İsveç’te Yön Partisi Rasmus Paludan denilen sözde siyasetçi ve yine  Pegida'nın Hollanda lideri Edwin Wagensveld yaptıkları provakasyon eylemleri ile dini değerlerimize hakaret ettiler.

Paludan denile aşağılık kimse Kuranı Kerimi yakmış  Edwin Wagensveld denilen alçakta yine kutsal kitabımız Kuranı Kerimi yırtma provakosyonunda bulunmuştur.

Fikir ve ifade özgürlüğü altında yapılan bu provakasyon eylemlerinin o ülkelerinin hükümetleri tarafından yargıya taşınmaması ve cezaya çarptırılmaması düşünülmesi gereken önemli konulardan birisi.

Biz Avrupa’nın Müslümanlara ve hele hele Türklere karşı bakış açılarını çok iyi biliyoruz. Dayanılmaz bir hazımsızlıklarının olduğunu biliyoruz.

Billström denilen İsveç dış işleri bakanının konuyu ifade özgürlüğüne bağlaması, İsveç Başbakanın özür dilemeden yalnız kısa bir twit ile açıklamada bulunması konunun kapatılmasını engelleyemez.

Kıçını yıkamaktan aciz olan peçete ile kıçını silmek durumunda olan medeniyeti, insanlığı, Tarihi,matematiği Müslümanlardan öğrenmiş olan sözde Avrupalı siyasetçiler kendinize gelin. Ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz.

Müslümanların sinir uçlarını kaşıyarak hiç bir şey elde edemezsiniz. Hilal ile haçın mücadelesinin bundan sonra da çok daha şidetli bir şekilde devam edeceğini artık daha iyi bilmiş bulunmaktayız. Sizlerden dost olunmayacağını çok iyi biliyoruz.

Her türlü çirkefliği kendilerince fikir ve ifade özgürlüğü olarak kabul eden Avrupalı aşırı uçta bulunan yöneticiler, idareciler siz kimsiniz?

Bin yıllık tarihimiz için ve yine uğruna hayatımızı gözümüzü kırpmadan bir saniye dahi düşünmeden vereceğimiz dini değerlerimize saldırılarınızı asla ama asla kabul etmediğimizi belirtirken birgün bir gücün elbette sizlere haddinizi bildireceğini belirtmek istiyorum.

Rabbimin gazabının  Rasmus Paludan, Edwin Wagensveld gibi siyasetçilerin üzerine olacağından hiç şüpheniz olmasın ve hatta hiç kimsenin bir şüphesi olmasın.

Sizler ne yaparsanız yapın ne yapmaya çalışırsanız çalışın Allah eninde sonunda nurunu tamamlayacaktır.

Kuranı Kerime yaptığınız bu zalimliklerinizden dolayı cehnnemde ki yerinize hazır olun.

Bakın Müslümanlara ibret alın biz sizlerin kutsal değerlerine saygı duyuyoruz. Bir Müslüman asla Kutsal Kitap İncil’e bu şekilde bir zarar vermez. Çünkü Müslümanlar medeniyeti dibine kadara yaşayan bir medeniyettir.

Avrupa kendine gel.

Kıçını yıkamasını bilmeyen sözüm ona aşırı sağ siyasetçiler kendinize gelin.

Elbette en yüksek perdeden Hükümetimiz bu konu hakkında gerekli açıklamalarda bulunacak ve gerekli tepkilerini ortaya koyacaklardır.

Son söz; İsveç, Hollanda hem de çok şiddetli bir şekilde sakının Rus Baharı geliyor kendinizi kurtarmaya bakın....

Hamza Özkaya