USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YENİ BAŞKAN SERVET RAMAZAN

22-10-2020

Kendisine bu yeni görevinden dolayı öncelikle hayırlı olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Kilis’in yeni Belediye Başkanı Servet kardeşim kapı komşumuz olması hasebiyle çocukluğundan beri tanıdığım benim meclis üyeliğim zamanında rahmetli Abdi Bey’in ilk iki döneminde de birlikte çalıştığımız, dürüstlüğünden ve ahlakından zerre kadar tereddüt etmeyeceğimiz bir insandır. Kendisi insanlara güven ve pozitif enerji veren, şahsiyeti ve mütevazı kişiliğiyle memleketin sevgisini hak etmiş çok değerli bir kardeşimizdir.

Belediye Başkanlığı gibi ateşten gömlek olan bu görevi kabul etmekle çok önemli bir sorumluluğun altına girmiştir. Ekip arkadaşları ve Belediye Meclisi ile kurum amir ve müdürleri ile Kent konseyi ve sivil toplum kuruluşları ile istişareye dayalı bir yöntem izlenirse; Kilise çok güzel hizmetler yapacağından kuşkumuz yoktur.

Uzun yıllar Kilis Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü yapmış, yaklaşık iki yıldan beri Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren, daha da önemlisi rahmetli Başkanımız Abdi Bulutla 12 yıla varan birlikteliği sadece Servet Bey’in tecrübesini öne çıkarmıyor yarım kalan projelerin tamamlanması ve yeni projelere imza atması anlamında da bizleri ümitlendirmektedir.

Bu memlekete hizmet ederken doğru ve dürüst olduğu, insanlar arasında eşit ve adaletli davrandığı, konu hak hukuk olduğunda akarsuların dahi duracağı bir yönetim anlayışı sergilediği sürece arkasında olacağımızdan şüphesi olmasın.

Kendisini yeni görevinden dolayı tekrar tebrik ediyor Allah’tan kolaylıklar diliyorum.