USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİNE ŞEHİTLERİMİZ VAR

27-01-2018

Dün yine alçak terör sürüsü tarafından memleketimize atılan roketler sonucu 1 Suriyeli 1 de Türk olmak üzere iki kardeşimiz şehit oldu.

Çalık Camii’ne düşen füzelerle namazda şehit olmanın şerefine ulaşan kardeşlerimize, Rabbimden rahmetler diliyor, geride kalanlara sabrı cemil niyaz ediyorum. Yaralı olan kardeşlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Metin olacağız, sabırlı olacağız, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız.

Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Kilis dışındaki dostlarımızı, akrabalarımızı arayarak bir müddet Kilis’i terk ederek güvenli bölgelere girmemiz konusunda bize telkinlerde bulunuyorlar. Devletimiz, ordumuz tüm gücüyle buradayken, ana kuzusu Mehmetçiklerimiz Afrin’de çetin bir savaşın içindeyken biz memleketimizi nasıl terk ederiz?

Bugün burada dimdik durmanın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin, Afrin’de kahramanca mücadele eden askerlerimize dua etmenin zamanıdır.

Kilis’e füzeler ve roketler düşüyor tabii ki tedirginiz ancak bugünün dünden bir farkı var. Ordumuz tüm gücüyle sınırımızdadır. Atılan füze ve roketlere anında cevap verilerek Afrin’deki terör yuvaları ateş altına alınmıştır.

Zeytin Dalı Harekatı’nın en kısa sürede sonuçlanacağını umuyor ve memleketimizin selameti içerisinde eski günlerine bir an önce dönmesini, Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.