CHP KİLİS GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EMRE GÜNDÜZ’DEN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Kilis Gençlik Kolları başkanı Emre Gündüz Ülke’nin içerisinde bulunduğu durum ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

POLİTİKA - 2 yıl önce

CHP KİLİS GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EMRE GÜNDÜZ’DEN AÇIKLAMA

KİLİS

Cumhuriyet Halk Partisi Kilis Gençlik Kolları başkanı Emre Gündüz Ülke’nin içerisinde bulunduğu durum ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Emre Gündüz’ün paylaşımı

“Değerli hemşerilerim,

Ben Emre Gündüz. Cumhuriyet Halk Partisi Kilis Gençlik Kolları İl Başkanıyım. Ülkemizin çok zor günler geçirdiği şu dönemde bir yazı kaleme alıp sizlerle buluşturmak istedim.

Malumunuz üzere, ülkemizde adalet yoksunluğu, gelir eşitsizliği, işsizlik, eğitimdeki kalitesizlik, rüşvet ve yolsuzluk, düşünce özgürlüğü,kadına şiddet gibi birçok problemle her gün boğuşmakta ve bu problemlerin çözümü noktasında ülkemiz bir türlü olumlu yöne götürülemediği gibi, her geçen gün geriye gitmekteyiz. Bahsettiğim tüm meseleler tek tek ele alınıp üzerinde konuşulması gereken konulardır fakat ben özellikle son birkaç aydır hepimizin her gün ana gündem maddesi olan ülkemizin malum kötü ekonomik gidişatı ve vatandaşlarımızın bu durum karşısındaki tutumundan bahsetmek istiyorum.

Üretim odaklı bir ülke olmayıp ithal ürünlerle daha fazla dışa bağımlı oluşumuz ve kullandığımız bazı ürünlerde dışa bağımlı olmak zorunda kalışımız sebebiyle döviz kuru, ekonomik hayatımızı etkileyen en önemli faktör konumundadır. Döviz kuru arttıkça iğneden ipliğe her ürüne gelen zam kaçınılmazdır.

Hükümetimiz ise paramızın bu hızlı değer kaybını tüm vatandaşlarımız gibi izleyip, herhangi bir önlem alamamaktadır. Almaya çalışsa da işe yaramamaktadır. Çünkü artık ok yaydan çıkmış, ipin ucu kaçmıştır.

Gelelim vatandaşlarımıza! Ülkenin dört bir tarafından gelen hırsızlık, gasp, intihar gibi çaresizlikten kaynaklı olumsuz haberler var. Bunların birçoğu sadece yerel basınlarda haber olurken ulusal basında bu haberleri görebilmeniz ise neredeyse imkansız ! Çünkü onlara göre her şey yolunda. Onların tek derdi gerçeklerin üzerini örtüp olumlu bir algı yaratma isteklerinden başka bir şey değil! Geriye kalan vatandaşlarımız ise olan biten tüm olayları adeta bir futbol maçı seyredercesine izliyor ve hatta her detayıyla takip ediyor. Sokakta simit satan yurttaşlarımız bile Merkez Bankasının faiz kararını bekler hale geldi.

Peki elini taşın altına koyanlar ve bu insanlara destek çıkmak isteyenler nerede ! Nereye kadar izlemeye devam edeceğiz ! Bu ülkenin geleceği olan gençlere sesleniyorum ! Eğer bu gün el ele tutuşmazsak yarınımız çok karanlık. Her şeyin öylece kendiliğinden düzeleceğini mi sanıyorsunuz !   İktidarın bile bir kısmı yapılan yanlışların farkında olup istifalarını bir bir beyan ediyorlar. Bunun en son örneğini Ekonomi Bakanımızdan gördük. Hatta yerelde bazı iktidar temsilcileri birbirine düşerken, bugün desteği hak edenlere desteğinizi esirgemeyin lütfen. Sözlerimi Atatürk’ün gençliğe hitabesinin birkaç cümlesiyle bitirmek istiyorum.

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Millet fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

 

Ek olarak; CHP Kilis Gençlik Kolları sosyal medya sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın lütfen “ dedi.

Facebook Chpgenckilis

Instagram chp.genckilis

Twitter      chpgenckilis

Mehmet Çiçekdal

Haftanın Öne Çıkanları

KORAY AVCI MUHTEŞEM SAHNE PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ

2021-12-18 18:12 - MAGAZİN

BAŞKAN RAMAZAN UĞUR OKULLARI KİLİS KAMPÜSÜNÜ GEZDİ

2021-12-15 18:16 - YEREL

‘‘DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ”  FİLMİN GALA GÖSTERİMİ SANKO PARK AVM’DE YAPILACAK

2021-12-16 15:12 - MAGAZİN

MÜZİK YOLCULUĞUNDA LİDERLİK KAZANIMLARI

2021-12-15 18:08 - MAGAZİN

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİNİN GALASI GAZİANTEP’TE YAPILDI

2021-12-18 21:28 - MAGAZİN

CHP KİLİS GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EMRE GÜNDÜZ’DEN AÇIKLAMA

2021-12-19 17:38 - POLİTİKA

BÜYÜKŞEHİR'E GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İÇİN 17 MİLYON AVROLUK DEV DESTEK

2021-12-13 18:39 - TEKNOLOJİ

BEYOĞLU ÇİKOLATA’DAN KİLİS BELEDİYESPOR’A TAM DESTEK!

2021-12-15 17:25 - SPOR

BİNA İÇİ ELEKTRONİK HABERLEŞME TESİSATI İÇİN İMZALAR ATILDI

2021-12-16 14:47 - TEKNOLOJİ

YENİ NESİL AYDINLATMA PROJEKTÖRLERİ GAZİANTEP'TE

2021-12-15 16:05 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

Çalışkan: Reyhanlı saldırısının kurbanlarına şehit payesi verilmeli

15:48 - POLİTİKA

MÜSİAD Başkanı Seyit Hürcan Siyasete göz mü kırpıyor?

15:22 - POLİTİKA

MHP Kilis İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu yemek programına yoğun katılım

21:39 - POLİTİKA

Sakar’dan AK Parti’ye ağır eleştiri: İcra makamında siz varsınız!

10:50 - POLİTİKA

Şerif Karakurt “30 Haziran tarihinde Genel Kongremizi muhteşem bir şekilde yapacağız”

10:47 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Cezaevinde çok sayıda mahkum ve personel zehirlendi

09:27 - EKONOMİ

Otomobil baraj gölüne düştü: 1 ölü, 1 yaralı

09:25 - ASAYİŞ

Cansız bedeni apartman boşluğunda bulundu

09:22 - ASAYİŞ

Altın çaldığı tespit edilen şahıs yakalandı

09:21 - ASAYİŞ

Seçimden sonra “Söz verdiğimiz gibi” diyerek bir sözünü daha yerine getirdi

09:17 - GÜNDEM