KİLİS’TE POLİS SORUMLULUK BÖLGESİNDE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Evden Hırsızlık- Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı

ASAYİŞ - 2 yıl önce

KİLİS’TE POLİS SORUMLULUK BÖLGESİNDE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Kilis

Evden Hırsızlık- Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (S.Ş.), kardeşi şüpheli firar (H.Ş.)’nin ikametinden 15.000 TL, 1 adet altın alyans yüzük, işyerine ait anahtar ve elektrikli bisikleti ve anahtarını çaldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Motosiklet Hırsızlığı

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (M.K.), ruhsatı akrabası üzerine kayıtlı kendisinin kullandığı 27 plaka sayılı motosikletinin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen şüpheli (E.Ç.), yakalanmış, firari şüpheli (A.İ.Ö.) isimli şahsın başka bir suçtan dolayı ceza evinde olduğu anlaşılmış, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilecektir.

(Haber Merkezi)

Dolandırıcılık- Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma

Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (N.K.), şüpheli firar (U.K.) isimli şahsa farklı zamanlarda fal baktırdığı için toplamda 1.900 TL para verdiğini, şahsın erkek arkadaşıyla arasını düzeltmesi karşılığı 13.000 TL’ye anlaştıklarını, şahsın erkek arkadaşıyla arasını düzeltemediğini, kendisinden sürekli telefonla arayarak, ikametine gelerek parayı istediğini ve kendisini rahatsız ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Osman Gazi Mahallesi’nde Müşteki (Y.Ö.), plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen motosikletin çarpması neticesi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Ekrem Çetin Mahallesi’nde 25.10.2022 günü 08.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2008 doğumlu (L.H.) isimli şahsın bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Şüpheli (F.E.)’nin kullandığı 71 plaka sayılı araç ile mağdur şüpheli (İ.K.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (A.E.S.) yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Suça Sürüklenmiş Çocuk (H.B.S.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletle mağdur şüpheli (E.Ü.)’nün kullandığı elektrikli bisikletin çarpışması neticesinde, sürücüler ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (Ö.E.K.) yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Müslümanbey Mahallesi’nde Müşteki şüpheliler (M.K.), (O.M.), (Y.M.), (H.M.), (M.N.M.) ile müşteki şüpheliler (A.B.) ve (M.B.) arasında çıkan arbedede (M.B.) yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

İşyerinden Ve Kurumdan Hırsızlık

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (A.Ç.), şüpheliler (S.G.) ve (M.M.A.) isimli şahısların, müdür olarak görev yaptığı Devlet Hastanesine ait 384 adet serum şeklinde parol ilacı çaldıklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, gözaltına alınan şüpheliler mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilecektir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Mağdur (A.G.), kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Kanuni Sultan Süleyman Mahallesi’nde Mağdur şüpheli (Y.H.), kullanmış olduğu elektrikli bisikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi kendisi ve elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan mağdure (H.A.) hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Hürriyet Mahallesi’nde Suça Sürüklenmiş Çocuk (E.İ.) ile Suça Sürüklenmiş Çocuklar (A.Z.) ve (G.E.Ş.) arasında darp olayı meydana gelmiştir.

(Haber Merkezi)

Hakaret

Helvacıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (Ş.K.), gayri resmi nikahlı eşi şüpheli firar (E.D.)’nin kendisine hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Israrlı Takip- Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma

Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (N.P.), eski erkek arkadaşı şüpheli firar (Ö.M.)’nin ara ara öğrenim gördüğü kampüse gelerek kendisiyle konuşmak istediğini ancak kendisinin şahısla görüşmek istemediğini, kendisine sürekli rahatsızlık verdiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Hakaret

Şörhabil Mahallesi’nde Müşteki (Y.G.), eşi şüpheli firar (M.G.) isimli şahsın kendisini darp ederek, kendisine hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiş, firari şüpheli hakkında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmış, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Suç Eşyasının Satın Alınması Veya Kabul Edilmesi

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Çalıntı olan motosikleti satın aldıkları tespit edilen şüpheliler (A.A.) ve (Y.S.) hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (H.A.), cep telefonunu arayan tanımadığı şahsın, Toki çekilişinde hak kazandığını, tapu harcı ve peşinat düşümü için 6.500 TL para yatırması gerektiğini söylediğini, şahsın verdiği hesap numarasına parayı gönderdiğini, fakat şahsın kendisinden tekrar para istemesi sonrası dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Kilis’te Müşteki (A.E.Ö.), sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden iletişime geçtiği şahısla, satılık olan 1 adet cep telefonunun fiyatını 8000 TL’ye anlaştıklarını, şahsın gönderdiği hesap numarasına parayı gönderdiğini, fakat şahsın cep telefonunun kendisine göndermediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak

Kilis’te TCK 188 kapsamında işlem yapılan şüpheli (F.Ş.) hakkında, ayrı dosya halinde TCK 191 kapsamında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Haftanın Öne Çıkanları

Kilis’ten Dünyaya Çikolata ihracatı! BEYOĞLU ÇİKOLATA

2022-10-25 19:12 - EKONOMİ

Vali Soytürk, Çıldıroba Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulundu

2022-10-24 17:21 - YEREL

7 Aralık Üniversitesinde “Sultan Abdülhamid Han ve Dönemi” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

2022-10-20 14:32 - YEREL

İbrahim Katırcı “Futbolcularıma güveniyorum, Adana FK’yı yeneceğiz”

2022-10-20 16:13 - SPOR

KİTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI CELKANLI OLDU

2022-10-22 16:53 - YEREL

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 4 - Sarıyer: 0

2022-10-21 17:46 - SPOR

SANKO'da “Yansımalar” temalı resim sergisi

2022-10-19 17:03 - YAŞAM

ALP ARSLAN YAPI JOTUN BOYA KİLİS BAYİ YENİLENİYOR

2022-10-22 17:11 - EKONOMİ

KİLİS’TE POLİS SORUMLULUK BÖLGESİNDE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

2022-10-26 16:56 - ASAYİŞ

Kuru meyvede “inovatif ürün” morali

2022-10-20 15:34 - EKONOMİ

İlgili Haberler

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü

12:55 - ASAYİŞ

Otomobile çarpan motosiklette bulunan iki genç hayatını kaybetti

12:42 - ASAYİŞ

Sentetik hap operasyonuna 1 tutuklama

12:06 - ASAYİŞ

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

12:03 - ASAYİŞ

Kilis’te aranması olan 21 şahsın 12’si tutuklandı

11:21 - ASAYİŞ

Günün Manşetleri

Bakan Koca: ''Onaylı randevu dönemi pazartesi başlıyor''

16:48 - GÜNDEM

Başkan Bilecen, rahmetli başkan Abdi Bulut'un babası ile yakından ilgilendi

14:39 - GÜNDEM

Ali Gündoğmuş (Karadayı) ÇMKM'nin yeni başkanı oldu

14:31 - GÜNDEM

7 Aralık Üniversitesinde teknik gezi düzenlendi

12:56 - GÜNDEM

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü

12:55 - ASAYİŞ