USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
RESMİ İLAN

KİLİS İL ÖZEL İDARESİ

Kilis İl Özel İdaresi Tarafından Yapılacak Olan “Kilis İlinde Deprem Sebebiyle Milli Eğitime Bağlı Okul Ve Kurumların Yıkım Ve Enkaz Kaldırma İşi “ İhale İlanı

KİLİS İL ÖZEL İDARESİ
08-08-2023 00:05
08-08-2023 13:06
KİLİS
Google News

KİLİS İL ÖZEL İDARESİ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN “Kilis İlinde Deprem Sebebiyle Milli Eğitime Bağlı Okul ve Kurumların Yıkım ve Enkaz Kaldırma İşi “ İHALE İLANI

Kilis İlinde Deprem Sebebiyle Milli Eğitime Bağlı Okul ve Kurumların Yıkım ve Enkaz Kaldırma İşinin İl Encümeni tarafından, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 maddesi gereğince (Açık Teklif Usulü) ihale edilecektir.

İhale Tarihi                                  : 17/ 08 / 2023 Tarihinde Perşembe günü saat  10:00

İdarenin Adı ve İhalenin Adresi   : Kilis İl Özel İdaresi - Kilis İl Özel İdaresi Hizmet Binası 

                                                      Öncüpınar Mah. KİLİS

İhalenin Yeri                                : Toplantı Salonu (İl Encümenince gerçekleştirilecek)

İşin Süresi                                    :  Sözleşme imzalanmasından sonraki 5 (beş) gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanılacak olup, işin süresi yer teslim tarihinden itibaren 120 gündür.

MUHAMMEN BEDEL VE İŞİN MİKTARI

1- İhaleye katılabilmek için;

A) İhalelere katılacak kişinin gerçek kişi olması halinde,

a)  Nüfus Cüzdanı sureti veya fotokopisi
b) İmza beyannamesi (Noterden)
c) Vekaleten katılım halinde, aslı veya noterden tasdikli vekaletname
d) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
B) İhalelere katılacakların tüzel kişi olması halinde;
a) İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin
yönetimindeki görevleri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
b) Mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi
Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir belge.
c) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

C) 61.400,00.-TL tutarında Geçici teminatı ( İdarenin T.Vakıflar Bankası Kilis şubesi nezdindeki 7293619653 nolu geçici teminat hesabına yatırıldığına dair banka dekontu veya belirtilen tutarda işi adına alınan ihale tarihinden itibaren en az 60 gün süreli banka teminat mektubu) istekliler ihale dosyasında komisyona sunacaklardır.

D) İdari şartname, Teknik Şartname, Sözleşme ve diğer ihale dosyasında sunulan dokümanlarda belirtilen tüm şartları kabul ettiğine dair taahhütnameyi istekliler ihale dosyasında komisyona sunacaklardır.

E) İhaleye katılan istekliler daha önce yıkım yaptıklarına dair iş bitirme belgelerini ihale dosyasında komisyona sunacaklardır. 

F) İhaleye alan firma yıkım esnasında çevreye verdiği zararlardan  sorumludur.

İstekliler ihaleye katılmak için gerekli olan  ve yukarıda sayılan belgelerin asıllarını veya ihaleden önce İdareye “ aslı görülmüştür “ yaptırdıkları belgelerini bir zarfa koyarak zarfın yapışan yerini kaşelemek ve imzalamak suretiyle kapatarak, zarfın üzerine işin adını, İdarenin adını, İdarenin adresini, İsteklinin adı veya ticaret ünvanı ile adresini yazmak zorundadır. Bu şartlara uymayan teklif zarfları değerlendirme dışı bırakılacaktır.

2-  İhale İl Encümenince gerçekleştirilecektir.

3-  İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

4- İhale saatine kadar istekli dosyaları İdareye bizzat elden teslim edilecektir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

5-İhale Şartnamesi İdarede görülebilir. Ancak ihaleye gireceklerin 1.000,00 TL bedel karşılığında dosyayı ihaleden önce Kilis İl Özel İdaresinden satın almak zorundadırlar. İstekliler dosya Bedelinin İdareye yatırdığına dair makbuzunu ihale dosyasında ihale komisyonuna ibraz edecektir.

6- İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacağından  istekliler ihale saatinde ihale komisyonu (İl Encümeni) huzurunda hazır bulunacak ve tekliflerini sözlü olarak vereceklerdir.

7- ihaleye katılmaya hak kazanan İsteklilerin ilk teklifi işin muhammen bedelinin altında olmamak şartıyla, teklif verdikleri sürece ihale devam eder. En son verilen en yüksek teklif ihale bedeli olarak kabul edilir.

8- İstekliler tarafından teklif edilecek olan bedel toplam tutar üzerinden teklif edilecek olup, muhammen bedel üzerine artış yapılan oran kadar 6 kalemden oluşan her iş kaleminin birim fiyatı  artan oran kadar arttırılarak istekli tarafından teklif edilen toplam tutar üzerinden  sözleşme imzalanacaktır.

İlan olunur.

#ilangovtrBasın No : ILN01870441