USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
RESMİ İLAN

KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
12-12-2023 00:05
11-12-2023 22:13
Google News

İLAN

 

KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 

Kilis Belediyesine ait, aşağıdaki tabloda gösterilen işyeri 3 yıl süre ile 2886 sayılı yasanın 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile kiralanması ihalesidir.

SABAH PAZARI HANI İLANDA BELİRTİLEN NİTELİKLER DIŞINDA BAŞKA AMAÇLA KULLANILMAYACAKTIR.

 

1.Kiralama ihaleleri Kilis Belediyesinde, 08/09/1983 tarih, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde Açık Teklif (Açık Arttırma) usulü ile Kilis Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır. Artırıma işlemi aylık kira bedeli üzerinden yapılacaktır.

  1. İstekliler ihale Şartnamesini Kilis Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğünden temin edebilirler. Teklif verecek istekliler ihale şartnamesini kesinlikle idareden temin edeceklerdir.
  2. İhale doküman bedeli iş yerlerinin her biri için 200,00 TL’dir. İhaleye katılacaklar ihale dokümanını almak zorundadır. İstekli dosyaları Kilis Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğüne en geç 27/12/2023 tarih ve saat 09:45 e kadar teslim edilmek zorundadır. Vaktinde teslim edilmeyen istekli dosyaları kabul edilmeyecektir.
  3. İhaleye katılacaklar aşağıda açıklanan belgeleri vereceklerdir. Belgeleri eksik olan teklifler geçersiz sayılacaktır.
  4. İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI (İsteklilerin ihaleye katılımında aranacak belgeler şunlardır)
    1. Türkiye’de tebligat için adres beyanı, telefon, fax numarası ve elektronik posta adresini belirtir yazı sunacaklardır.
    2.  İhaleye katılanın gerçek kişi olması halinde; Cumhuriyet Savcılığından alınmış sabıka kaydı, İhaleye katılanın tüzel kişilik olması durumunda; yönetim kurulu üyelerinin her birine ait sabıka kaydı, ortak girişim olması halinde; tüm ortakların her birine ait sabıka kaydı sunmaları zorunludur. Sabıka kaydı veya arşiv kaydı olan kişilerin sabıka kayıtlarında belirtilen mahkeme kararlarını eklemesi zorunludur.
    3.  Oda Kayıt Belgesi
      1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge veya İhalenin üzerinde kalması durumunda sunulacağına dair taahhütname
      2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge veya İhalenin üzerinde kalması durumunda sunulacağına dair taahhütname
    4. İmza sirküleri,
      1. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri
      2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
    5.  Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi ve vekilin sabıka kaydı
    6. Şartnamenin ilgili maddesinde belirtilen miktarda geçici teminat verilmesi zorunludur.
    7. İsteklilerin ortak girişim olması halinde, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesinin verilmesi zorunludur. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilecektir. Ayrıca, grubun bütün ortakları KİRALAYAN İDARE ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtası ile imzalayacaklardır.)
    8. İhale dosyası alındığına dair makbuz
    9. Belediyemize son ödeme tarihi geçmiş borcu olmadığına dair onaylı belge [İlan tarihinden sonra alınmış olması gerekmekte olup; idaremiz tarafından standart form verilecektir.
    10. Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişi olma durumlarına göre her birinin Bu maddenin bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeleri sunmaları zorunludur. Teminat ortaklardan herhangi biri tarafından karşılanabilecektir. Şartname bedelinin ortaklardan biri tarafından karşılanması yeterlidir.

İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince ilan olunur.

#ilangovtrBasın No : ILN01948486