USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
RESMİ İLAN

ÖZEL GÜVENLİK KIYAFETİ SATIN ALINACAKTIR

ÖZEL GÜVENLİK KIYAFETİ SATIN ALINACAKTIR

ÖZEL GÜVENLİK KIYAFETİ SATIN ALINACAKTIR
27-12-2023 00:05
26-12-2023 22:20
Google News

GÖÇ İDARESİ İL MÜDÜRLÜĞÜ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GÖÇ İDARESİ  BAŞKANLIĞI


İhale Kayıt Numarası              : 2023/1326640
İşin Adı                                    : Özel Güvenlik Kıyafeti Mal Alım İşi
İhale Türü - Usulü                   : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin                             
a) Adresi                                  : Akpınar cad. Yaşar Aktürk mah. No:2 79000
b) Telefon ve faks numarası    : 3488132094 - 3488132096
c) Elektronik posta adresi        : kilis@goc.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi   : https://www.kilis.goc.gov.tr
2 - İhale konusu malın                             
a) Niteliği, türü ve miktarı        : 117 Özel Güvenlik Personeline Kıyafet Mal Alım İşi
b) Teslim [yeri / yerleri]            : Kilis İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Elbeyli Geçici Barınma Merkezine teslim edilecektir.
c) Teslim [tarihi / tarihleri]     : Tüm malzemeler sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 30 takvim günü içerisinde ve tek seferde teknik şartnameye uygun olarak teslim edilecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin:                   
a) Yapılacağı yer                       : Kilis Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü Elbeyli Geçici Barınma Merkezi                               

b) Tarihi ve saati                       : 03.01.2024 - 14:00

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan tarihinin veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge;

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi

c) Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu.

ç) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların bu şartnamede belirtilen hesaba yatırıldığına dair makbuzlarının teklif zarfının içinde sunulması gerekir.

d) Bu Şartnamenin 7.4. ve 7.5. maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri,

e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

f) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,

g) Alt yüklenici çalıştırılmasına izin verilmesi halinde, alt yüklenici kullanacak olan isteklinin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündüğü işlerin listesi,

4.2. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;

4.2.1. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 7.1. maddesinin (a) ve (b) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.

4.3. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Bu madde boş bırakılmıştır.

4.4. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.4.1.Bu madde boş bırakılmıştır.

4.4.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:

{Belirtilmemiştir}

4.4.3. Bu şartnamede sayılan belgeler dışındaki belgeler tekliflerin değerlendirilmesinde yeterlik kriteri olarak dikkate alınmaz.

4.4.4.

İstekliler tarafından Teknik Şartnamede belirtilen her kalem ürün için en az bir (adet, çift, takım) numune ambalajlanmış olarak teklif zarfı ile birlikte idareye teslim edilecektir. Teslim edilecek numunenin üzerinde istekli bilgileri ile numune sunulan kalem bilgilerine yer verilecektir. İdare tarafından numune bir tutanak ile teslim alınarak talep edilmesi halinde bir sureti istekliye verilecektir.

İhale komisyonu tarafından sunduğu belgeler ile katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin şartları sağlamayan isteklilerin teklifi değerlendirme dışı bırakılarak numuneleri iade edilecektir. Ancak sunduğu belgeler ile katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin şartlarısağlayan isteklilerinnumuneleri değerlendirilecek olup kurul ya da yargı karaları üzerine yeniden değerlendirilmek üzere idarede muhafaza edilecek ve sözleşme imzalandıktan sonra isteklilere iade edilecektir.

İhale komisyonu tarafından diğer katılım ve yeterlik belgeleri uygun teklifi geçerli bulunan isteklilerin numuneleri değerlendirilecek olup bu değerlendirmede numunenin fiziksel nitelikleri ile ihale dokümanında belirtilen şartlara uygun olup olmadığı kontrol edilecektir. Numune değerlendirmesi başarısız sonuçlanan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Numune teslim etmeyen ve ya eksik teslim eden isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılarak ilgili hükümler uygulanacaktır.

4.5. Belgelerin sunuluş şekli:

4.5.1. İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini vermek zorundadır. Ancak, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Nizamnamesinin 9 uncu maddesinde yer alan hüküm çerçevesinde Gazete idaresince veya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı odalarca "aslının aynıdır" şeklinde onaylanarak isteklilere verilen Ticaret Sicili Gazetesi suretleri ile bunların noter onaylı suretleri de kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden temin edilebilen ve teyidi yapılabilen ihaleye katılım ve yeterlik belgelerinin internet çıktısı sunulabilir.

4.5.2. Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile "ibraz edilenin aynıdır" veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.

4.5.3. İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihale tarihinde önce İdare tarafından "aslı idarece görülmüştür" veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.

4.6. Kalite ve standarda ilişkin belgelerin sunuluş şekli:

4.6.1. Bu madde boş bırakılmıştır.

4.7. Tekliflerin dili

4.7.1. Teklifi oluşturan bütün belgeler ve ekleri ile diğer doküman Türkçe olacaktır.

5 - İhalenin yabancı isteklilere açıklığı

6.1. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir.

7. İhale dokümanı https://www.kilis.goc.gov.tr adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, ihale dokümanını idareden satınalmasızorunludur.

8. İstekliler tekliflerinin her bir iş kalemi teklif  edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedeli üzerinden birim fiyat şeklinde verecektir.

9. Bu ihalede  ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.

10. Bu İhalede işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Tekliflerinin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür.

13. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremez.

14. Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38'inci maddesinde öngörülen açıklama istemeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılır.

#ilangovtrBasın No : ILN01957892