USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
RESMİ İLAN

ÖNCÜPINAR GÜMRÜKSÜZ SATIŞ MAĞAZASI KİRALAMA İŞLEMLERİNE İLİŞKİN İLAN LİSTESİ

ÖNCÜPINAR GÜMRÜKSÜZ SATIŞ MAĞAZASI KİRALAMA İŞLEMLERİNE İLİŞKİN İLAN LİSTESİ

ÖNCÜPINAR GÜMRÜKSÜZ SATIŞ MAĞAZASI  KİRALAMA İŞLEMLERİNE İLİŞKİN İLAN LİSTESİ
18-03-2024 00:06
18-03-2024 12:52
Google News

İ L A N

KİLİS ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ

(Milli Emlak Müdürlüğü)

                                               

Yukarıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen ve Öncüpınar Gümrük sahası içinde bulunan Hazineye ait taşınmazın dosyasındaki krokisinde belirtilen 200,00 m2'lık kısmının Gümrüksüz Satış Mağazası olarak kullanılmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre açık teklif usulü ile  Kilis Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 1. Kat Milli Emlak Müdürü Odasında toplanacak Komisyon huzurunda yukarıda belirtilen tarih ve saatte kiralama  ihalesi yapılacaktır.          

1- Kiraya verilecek taşınmaz Öncüpınar Gümrük sahası içinde bulunduğundan,  üzerinde sabit tesis yapılamayacak olup, ancak kiralama süresi sonunda kaldırılmak ve kiralama amacına matuf olmak kaydıyla takılıp sökülebilir malzemelerle kapalı alan oluşturulabilir.          

2-  İhalelere katılmak isteyenlerin;          

a) Geçici Teminat Makbuzunu veya Mevduat veya katılım bankalarının verecekleri süresiz teminat mektubunu (Teminat mektubunda daha önce ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerininde gösterilmesi zorunludur) vermeleri,        

b) Gerçek kişilerin; Yasal yerleşim sahibi olmaları, tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, T.C. Kimlik Numaralarını bildirmeleri ve Nüfus Cüzdan suretini vermeleri (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir), Özel Hukuk Tüzel Kişilerinin ise yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşlarından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösteren noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişiliklerinin ise yukarıdaki (a) ve (b) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi , İhale başlama saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.          

3- İhaleye ait şartname ve ekleri, mesai saatleri içerisinde Kilis Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde (Milli Emlak Müdürlüğü) ücretsiz görülebilir.          

4- İhale Komisyonu, gerekçesini belirtmek kaydıyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.          

5-Halen ihalelere katılmaktan yasaklı olanlar kendi adlarına veya vekaleten ihaleye katılamazlar. Bu kişiler adına ihale yapılmış olsa bile ihale iptal edilir.          

6- Postayla yapılacak müracaatlarda, teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37 inci maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyona ulaşması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve Komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.          

7- İlan bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr ve https://kilis.csbgov.tr web adreslerinden görülebilir. (Bilgi İçin : 0 348 813 99 81)

#ilangovtrBasın No : ILN01997790