GÜNDEM

4-6 Yaş Kur’an kurslarında yıl sonu coşkusu

Kilis İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.

4-6 Yaş Kur’an kurslarında yıl sonu coşkusu
22-05-2024 08:51
22-05-2024 08:57
KİLİS
Minikler tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte, Çocukların coşkusuna ortak olan İl Müftüsü Alettin Bozkurt, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2012 yılında temellerini attığı 4-6 yaş Kur’an kurslarımız velilerimizin de büyük gayretleriyle gün geçtikçe daha iyi bir konuma gelmektedir. 
Gençlerimiz, yavrularımız  ülkemizin  en önemli serveti en önemli gücü ve umududur aynı zamanda geleceğimizin teminatıdır. Onlara ulaşmak onlara rehberlik etmek, maneviyatlarına özen göstermek ve bu konuda onlara rehberlik etmek hepimizin ortak sorumluluğu ve görevidir.
Bu kurslarımızda öğrenciler, yaşlarına uygun dini bilgileri, öz bakım becerilerini ve okul öncesi temel kavramlarını eğlenerek öğreniyorlar. Ailelerimizin desteği, hocalarımızın gayreti ile bir eğitim döneminin daha sonuna geldik. Velilerimizi, hocalarımızı, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.
Program Ravza ilahi grubunun Sema gösterileri ve ilahi dinletisi ile devam etti.
Etkinlikte miniklere pamuk şeker ve dondurma katılımcılara ise  çiğ köfte ve çeşitli ikramlar yapıldı.
Programa İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenci ve velileri katıldı.
(Haber Merkezi)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER