GÜNDEM

9 yaşındaki depremzede Özlem Hifa sağlığına kavuşarak eğitimine başladı

Kilis’imizin yetiştirdiği ender kişilerden olan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay ülkemizde yaşanan deprem sonrası sahalara inerek deprem bölgelerindeki insanlara yardımlarını esirgemeyerek yardımlarda bulunmuştu.

9 yaşındaki depremzede Özlem Hifa sağlığına kavuşarak eğitimine başladı
13-09-2023 13:18
13-09-2023 13:23
KİLİS
6 Şubat’ta meydan gelen depremde İslahiye’de bulunan tüm ailesini kaybeden 9 yaşındaki depremzede Özlem Hifa Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine getirilmişti. Burada yapılan tetkik ve muayene sonrası Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay’ın Özlem Hifa’yı koruyucu aile olarak kabüllenmesi ve girişimleri sonucu Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevki yapılan Özlem Hifa eski sağlığına kavuşarak eğitim öğretim hayatına kavuştu.
Konu ile alakalı olarak sosyal medyası üzerinde açıklama yapan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay ‘’Hayatta hiçbir şey tesadüf değil amaçsaldır. Depremde tüm ailesini kaybeden Özlem kızımız ile karşılaşmamızın da elbette bir amacı vardı. Ayağı kesilecek, ameliyat gerekir derken çok şükür iyileşti. Bugün Gaziantep’in en iyi özel okullarından Değer Kolejinde eğitimine başlattık. Okul yönetimine Özlem’in eğitimine katkı sağladıkları için çok teşekkür ederim. Özlem Hifa’da emeği geçenlerden Allah razı olsun’’ dedi. 

 
Haber : Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER