YEREL

AK Parti Bayramlaştı

AK Parti Kilis il başkanlığı Ramazan Bayramı Bayramlaşma programını Ramazan Bayramının 1.nci günü Parti binasında gerçekleştirdi.

AK Parti Bayramlaştı
11-04-2024 12:32
13-04-2024 11:52
KİLİS

AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal’ın da katıldığı bayramlaşma programına ayrıca Elbeyli belediye Başkanı İsmail Kördeve, AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı, Ecz. Reşit Polat başta olmak üzere partlililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Kilis il başkanlığının bayramlaşma programına ayrıca Cumhuri ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP Kilis il Başkanı İ.Halil Yılmaz ve MHP Yönetim kurulu üyeleri de misafir olarak katıldı.

Halkımızın iradesine saygımız sonsuzdur diyen AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada;

“AK Parti birliğine ve beraberliğin yegane adresi olmaya devam edecektir. Elbette bir seçim yaşadık. Seçimlerden istediğimiz sonuçları belki alamadık ama bu bizi umutsuzluğa sevk etmeyecek. Kaldığımız yerden devam ederek yarın seçim varmış gibi çalışacağız. Bayramlaşma programımıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal ise yaptığı açıklamada, “Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtulma olan mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan Bayramına kavuşmamnın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum.

Elbette seçimlerde halkımızın iradesi tecelli etti. Bizler AK Parti olarak yaptığımız çalışmaların muhasebesini yaparak yeniden başlayacağpız. Neree bir eksikliğimiz oldu nerede bir sıkıntımız oldu bunu masaya yatoracağız. AK Parti olarak yeniden seçimler kazanmak için gayret göstereceğiz” dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)  

 

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER