GENEL

Artık Trafik sıkışıklığına çare bulunsun

Yıllardır Cumhuriyet Caddesindeki Trafik sıkışıklığından dert yanan esnaflar artık bu soruna bir çare bulunsun dediler.

Artık Trafik sıkışıklığına çare bulunsun
08-12-2023 16:38
09-12-2023 12:27
KİLİS

Kilis'te Cumhuriyet Caddesi havuzlu kavşak esnaflarından Yücel Culhaoğlu(Tatlıcı Yücel) Trafik sıkışıklığından dert yanarak ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Yıllardan beri bir çözüm noktasında hiç bir şeyin yapılmadığından bahseden Yücel Culhaoğlu ayrıca Cadde esnaflarının da Trafik sıkışıklığından dolayı mağdur olduklarını belirtti.

Yücel Culhaoğlu yaptığı açıklamada;

"Çarşımızda ciddi anlamda Trafik sıkışıklığın dolayı muzdarip durumdayız. Esnaf olarak ta ayrıca mağduruz. Daha önce yetkililerimiz ile yöneticilerimiz ile yapmış olduğumuz toplantılarımızda durumun çözüm noktasında esnaflar olarak fikirlerimizi söylemiştik. Havuzlu kavşak ile Cumhuriyet Meydanı arası çift yönlü olmasın. tek yöne düşürülsün demiştik. Ayrıca araç parkları olmasın istemiştik.  Ancak söylediğimiz ile kaldık.

Şimdi Sayın Kilis Valimiz Tahir Şahin Bey’den yardım istiyoruz. Yıllardan beri burada bu caddede trafik sorunu var. Bir türlü bu işe çözüm bulamadık. Sabah 9'dan Akşam 6'ya kadar devamlı trafik sıkışıklığı devam ediyor.

Burada elbette polisimiz haklı ama inanın vatandaşımızda haklı esnaf haklı. 1 (Bir) kilometre olan caddemize bir türlü çözüm bulunmadı ve bulamadık. Burada ciddi anlamda yapılacak olan bir trafik düzenlemesi ile mağduriyetler ortadan kalkacaktır. İnşallah Sayın Valimiz ve Siyasilerimiz bu duruma bir çare bulurlar" dedi. Haber: Mehmet REYAHNLI

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER