POLİTİKA

BAŞKAN MURAT KARATAŞ BASINLA BULUŞTU! “DÜN NE SÖZ VERMİŞSEK BUGÜN YAPIYORUZ”

AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş Kilis’te görev yapan yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek gündeme dair sohbet etti.

BAŞKAN MURAT KARATAŞ BASINLA BULUŞTU!  “DÜN NE SÖZ VERMİŞSEK BUGÜN YAPIYORUZ”
06-02-2022 10:25
06-02-2022 10:26
KİLİS

BAŞKAN MURAT KARATAŞ BASINLA BULUŞTU!

“DÜN NE SÖZ VERMİŞSEK BUGÜN YAPIYORUZ”

KİLİS

AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş Kilis’te görev yapan yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek gündeme dair sohbet etti.

Cuma günü öğleden sonra Parti binasında gerçekleşen sohbet toplantısında AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti olarak şehrimiz için ne söz vermişsek bugün onu yerine getirmenin gururun, mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Basın mensuplarının sordukları sorulara içtenlikle cevap veren il Başkanı Karataş şu açıklamalarda bulundu.

KİLİS-MUSABEYLİ YOLU ÇAŞLIŞMALARI ÇOK HIZLI YÜRÜYOR

AK Parti Kilis il Başkanı Kilis’in gündemi olan konulardan birisi Kilis-Musabeyli arasında ki duble yol yapımı hakkında şunları söyledi.

“Kilis-Musabeyli, Musabeyli-Yolçatı arasında yolun yapımı konusunda geçtiğimiz zaman içerisinde kamulaştırmadan kaynaklanan bir dizi sıkıntılar yaşanmıştı. Ancak bu sıkıntılar bitti. Şimdi yol çalışmalarımız süratli bir şekilde devam ediyor. Yol üzerinde o tarafa giden yolcular çalışmaları görüyor köprülerin ayakları çakılıyor. Tol açma ve genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor. İnşallah halkımıza söz vermiş olduğumuz gibi bu yolu 2022 yılı sonunda bitireceğiz ve açılışını gerçekleştireceğiz.”

POLATELİ ORGANİZE BÖLGESİ

Bakın geçtiğimiz günler içerisinde Kilis Ticaret ve Sanayi odası başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda arsa dağıtımı konusunda görüş ve fikir birlikteliğine varıldı. Şimdi Polateli-Şahinbey organize Sanayi Bölgesinde arsa dağıtımları devam ediyor. Bu proje inanın çok büyük devasa bir proje. Buraya öyle yatırımcılar gelecek ki göreceksiniz Kilis’in ekonomisi çok canlanacak.

ÖNCÜINAR vE ÇOBANBEY SINIR KAPISI

Gündemimizi en çok meşgul eden konulardan birisi gümrük kapılarımızın işlerlik kazanması ile ilgili. Malumunuz geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey sırf bunun için Kilis’e geldi. Kilis’e geldiğinde geniş çaplı bir toplantı yapıldı ve u toplantı sonunda kapıların işlerlik kazanması ile ilgili bir karar çıktı.

Kilis Nüfusuna kayıtlı ve Vergi dairesinde kaydı olup işletmesi olan herkes Suriye tarafına gidip gelebilecek. Bu konunun basına açıklamasının hemen ardından bizlerde Pasajlara ziyaretler gerçekleştirmiş ve durum hakkında bilgiler vermiştik.

Kilis Valiliğine bağlı İDECOM marifetiyle kayıt yaptıracak olan hemşerilerimiz buradan alacakları evraklar ile Suriye tarafına gidip gelebilecekler. Ancak en son kaç kişi müracaat etti diye sorduğumda yalnızca 47 kişinin müracaat etmiş olunu öğrendim. Tabi bürokratik engellerinde ortadan kaldırılmasıyla birlikte ben Öncüpınar ve Çoban bey gümrük kapısının ilerleyen dönem içerisinde çok daha hareketli olacağına inanıyorum.

YENİ HASTANEMİZ BİTTİ MAYIS AYINDAN ÖNCE AÇLIŞI YAPARIZ

Üzerinde bir çok kereler spekülasyon yapılan konularda biriside Kilis devlet Hastanesi. Allah’a şükürler olsun Hastanemizin inşaatı bitmiş durumda. Şimdi bir oksijen tankı erleştirme v Bakanımızın talimatıyla bir arıtma tesisi kurma çalışmaları devam ediyor. Tabi bunun yanında hastane içerisine monte edilecek cihazların monte edilmesi ve yanında iç tefrişatın tamamlanması.

Kilis’imize kazandırılan yeni devlet hastanemizin inşallah açılışını bir aksilik olmadığı takdirde Mayıs ayı öncesinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

TEKSTİL KENT’TE SONA YAKLAŞTIK

Rahmetli Belediye Başkanımız Av. M. Abdi Bulut’un vefat etmeden önce Kilis için en büyük projelerden birisi Tekstil kentin kuruluşu idi. Rahmetli belediye Başkanımızın bu projesini bizler şimdi devam ettiriyoruz. Tekstil Kentte sona yaklaş bulunmaktayız. Daha öncede dediğimiz gibi burada en z 3-4 bin kişiyi istihdam edeceğiz. OSB de yeni açılan işletmelerin yanı sıra Tekstil kentin de hayata geçmesiyle iş bulma konusunda Kilis’te sıkıntı yaşanmayacak diyorum dedi.

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş bu açıklamaların ardından Partide yaptıkları çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

ŞUANDA SEÇİME EN HAZIR PARTİYİZ
AK Parti Kilis İl Başkanlığı olarak şu anda seçime girecek en zinde partiyiz. Tüm teşkilatlarımız çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken sandık başkanlarımız, müşahitlerimiz eğitime tabi tutularak yapmaları gerekenleri öğreniyorlar. Halkımızın partimize olan güvenci tamdır.

Sosyal medya algılarına ve hükümetimize karşı oluşturulan algılara kapılmıyoruz. AK Parti olarak işimizi yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde Polateli –Musabeyli ilçesinin köylerinde vatandaşlarımız ile buluştuk. İzleri karşılarında gören hemşerilerimiz partimize olan güvenlerini yenilediler. Biz çalışıyoruz, işimizi yapıyoruz.

AKİM ŞİMDİ A AKTİF

AK Parti Kilis il Başkanlığında AKİM(AK Parti İletişim Merkezi) birimimiz daha aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Birimimizde ilgili olan arkadaşımız dışarıdan gelerek derdini sıkıntısını söyleyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Vatandaşımızın sıkıntısı anında ilgili kurumlara yöneltiliyor çözüm noktasında geri dönüş hemen yapılıyor. Yaptığımız bu çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızın olumlu dönüşleri bizleri mutlu ediyor. AKİM birimimiz bundan sonra da daha aktif bir şekilde çalışmalarını yürütecek dedi.

DÜN NE DEMİŞSEK BUGÜN YERİNE GETİRMENİN MUTULUĞUNU YAŞIYORUZ

AK Parti olarak Milletimizin hizmetin de ve emrinde olmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızı ilk gün ki aşla ibadetle yapıyoruz. Biz halkımıza ne söz vermiş isek bugün onu yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Mehmet Karakuş

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER