GÜNDEM

Belediye Başkanı Bilecen: ‘’Kilis’te kaçak yapılaşma ile daha sık mücadele edilecektir’’

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde Kilis halkının teveccühü ve tercihi ile seçimlerde başarı elde eden Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen her geçen gün Kilis üzerine yapacağı projeleri gerek basın aracılığı gerekse kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurmaya ve yapmaya başladı.

Belediye Başkanı Bilecen: ‘’Kilis’te kaçak yapılaşma ile daha sık mücadele edilecektir’’
04-05-2024 14:35
04-05-2024 14:36
KİLİS
Buna istinaden Kilis’te kaçak yapılaşma ile mücadele çalışmalarının başlatıldığını kaydeden Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen şu bilgilere yer verdi.
‘’İlimiz Merkez İlçe Mücavir Alan sınırları içerisinde ve Belediyemizin yetki alanında bulunan alanlarda, daha güvenilir ve daha yaşanabilir yapılar inşa edilmesi için kanunlar çerçevesinde kaçak yapılaşma ile daha sık mücadele edilecektir.
Bu kapsamda; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde kontrollerimiz sürekli olarak gerçekleştirilecektir.
Tüm hemşerilerimizin bu hususta duyarlı olacağına inancım tamdır. Gelin, daha yaşanabilir ve daha güvenilir yapılarla planlanmış bir Kilis'i hep birlikte inşa edelim’’ diye konuştu.

 Haber Mustafa GÜNAL

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER