GÜNDEM

Bu yola artık bir çözüm bulunsun!

Kilis-Yavuzlu köyü arasındaki yola bir çözüm bulunması isteniyor.

Bu yola artık bir çözüm bulunsun!
03-02-2024 19:12
03-02-2024 19:14
KİLİS

Yıllardır Yavuzlu köyü ile Kilis arasında bulunan Sinnep suyu virajında yaşanan kazalar nedeniyle geçtiğimiz ay reflektörlü tabelalar dikerek önlem alınmıştı. Reflektör de çözüm olmayınca bu defa da virajın olduğu bölüm bariyerle çevrildi. Kaza yapan vatandaşlar en azından virajı alamayınca tarlaya uçarak küçük sıyrıklarla kurtulurken, bulunan çözümle hem malından hem de canından olacağını belirttiler.

Bu uygulamadan şikayetçi olan vatandaşlar, kış aylarında yolun kayganlaştığını, bu nedenle araçların kaydığını ve tarlaya uçtuklarını belirttiler. Yaşanan kazalardan genellikle hafif şekilde yaralandıklarını, yeni bulunan çözümün ise kesin ölüm olacağını söyleyen vatandaşlar, “Sabah erken saatlerde ve gece don olayının yaşandığı zamanlarda kayan araçlar bariyerlere çarpacak. Bariyerlerde yaşanan kazaları televizyondan biliyoruz. Kesin ölüm veya sakat kalma ihtimalleri var” dediler.

Vatandaşlar, bu viraja bulunan çözümün reflektör veya bariyer olmadığını bu yolun bir an önce düzeltilerek bu kazaların önüne geçilmesi gerektiğini belittiler.

(Haber: Mehmet REYHANLI)

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER