POLİTİKA

Serhan Diyarbakırlı sanki yarın seçim varmış gibi çalışıyor

31 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de ve Kilis'te oluşan tablodan sonra halkımızın vermiş olduğu kararlara saygılıyız diyen AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı, "Demokrasi şöleninde geçen seçimlerimizde halkımızın teveccühünü kazanmak, gönüllere girmek için sanki yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz" dedi.

Serhan Diyarbakırlı sanki yarın seçim varmış gibi çalışıyor
24-05-2024 16:34
24-05-2024 16:44
KİLİS
Esnaflara, vatandaşlara, resmi kurumlara teşkilat mensupları ile aralıksız ziyaretler gerçekleştiren İl Başkanı Diyarbakırlı bizler gelecek seçimler ve gelecek nesiller için çalışmaya devam ediyoruz diye açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara'da il başkanları toplantına katılan AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı ilk gün ki aşk ve azimle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seçim sonuçlarını çok önemsediklerini Kilis olarak istişarelerde bulunmaya devam ettiklerini Kilis halkının kararına sonsuz saygı duyduklarını belirten Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli idareler yerel seçimlerimizde halkımızın iradesine sonsuz saygı duyuyoruz. Nerede yanlış ve hatalarımız var teşkilat içerisinde ki toplantılarımızda tartışıyoruz. Bizler yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. AK Parti hükümetimiz milletimize halkımıza hizmeti kendine düstur edinmiş bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Bizlerde Kilis'in ne gibi eksiklikleri sıkıntıları söz konusu bunların planlamasını yapıyor ve çözüm önerilerimiz konusunda Ankara'da gerekli girişimleri yapmaya devam ediyoruz" dedi.
AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlının seçimin bitmesinin hemen ardından ziyaretler gerçekleştirmesi esnaf ve vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanmaya devam ediyor. Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER