POLİTİKA

Ecz. Reşit Polat: "GELİYORUZ"

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde ki hareketlilik en üst seviyeye çıkmış durumda. Tüm Siyasi partiler saha çalışmalarına ağırlık vermeye devam ederken iktidar partisi olan AK Parti'de heyecan adeta tavan yapmış durumda.

Ecz. Reşit Polat: "GELİYORUZ"
13-03-2024 13:39
13-03-2024 13:40
KİLİS
Mahalle çalışmalarına yoğun bir katılım ile gerçekleştiren AK Parti adeta sokak sokak kapı kapı gezerek vatandaşların teveccühünü kazanmaya devam ediyor.
AK Parti'de seçim çalışmalarına AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, önceki dönem Milletvekillerinden Veli Kaya, Kilis Belediye Başkanı Servet  Ramazan, AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı, Kilis Merkez ilçe Başkanı Zadin Elmas, İş insanı Fatih Kaya ile AK Partililer katılıyor. 
Birlik ve beraberlik içerisinde yol yürümeye devam ettiklerini dile getiren AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Ecz. Reşit Polat gösterilen ilginin, alakanın, teveccühün farkında olduklarını Kilis halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için Kilis'imizi güzelleştirmek için geliyoruz dedi.
AK Partinin milletin vicdanında yer almaya devam ettiğini vurgulayan Reşit Polat seçimin galibi olacağız. 31 Mart seçimlerinde AK Parti olarak yeniden Kilis Belediyesinde şehrimize hizmetler sağlayacağız dedi. Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER