POLİTİKA

Geloğlu: ‘’Partimizde üye yazılımı patladı’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilis Merkez İlçe Başkanı Ahmet Geloğlu, ‘’31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Partimizde üye yazılımı patladı ve üye yazılımı hızlı bir şekilde devam ediyor’’ dedi.

Geloğlu: ‘’Partimizde üye yazılımı patladı’’
24-05-2024 14:52
24-05-2024 14:55
KİLİS
Konuya ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapan CHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Ahmet Geloğlu şunları kaydetti.
‘’31 Mart Seçimleri ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Serhat şehrimiz Kilis’te de partimize olan teveccüh gün geçtikçe artarak devam ediyor. Bu bağlamda özellikle gençlerimizin partimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve partimize olan güvenlerini bir kez daha ispat etmiştir. Ülkemiz için ortaya koyduğumuz tüm bu hedefleri gerçekleştirmenin, halkımızın sorunlarını çözebilmenin, yüzleri güldürmenin, gençler için umut olabilmenin yolunun Partimizin iktidar olmasından geçtiğine inanıyoruz. Bunun yolu da CHP’nin kendi içindeki değişimindedir.
Bu kararlılık ve inançla Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişim, dönüşüm ve yenilenme yolculuğuna çıktık. Bu yolculuğu partililerimizle ve gelecekten kaygı duyan yurttaşlarımızla birlikte inşa edecek, ortak akıl ve emekle tamamlayacağız’’ diye konuştu.
Haber Merkezi
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER