GÜNDEM

Genç Memur-Sen’den "Bir Bilenle Bilge Nesil" programı

Genç Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz "Bir Bilenle Bilge Nesil" projemizin ödül törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Genç Memur-Sen’den "Bir Bilenle Bilge Nesil" programı
04-05-2024 14:15
04-05-2024 14:19
KİLİS
Memur-Sen/ Eğitim Bir-Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen yaptığı açıklamada, “Bir ülkenin en büyük zenginliği ne petrolü ne doğalgazı ne Uranyumudur. Hem madde hem ruh planında iyi yetişmiş gençliğidir; gençlik bir milletin geleceği uzanan eli hatta bizatihi geleceğin kendisidir. Bu bakımdan kendine özgüven arayan kimlik arayan bulanık bir gözlükle seyrettiği hayatı net hale getirmeye çalışan gençliğe bu arayışında destek olmak yardımcı olmak herkesin her kesimin ve her kurumun görevidir sorumluluğudur. Bu noktada ivedilikle yapılması gereken gençlerimizi medeniyet köklerimizle kültürümüzle değerler sistemimizle buluşturmak önlerine rol modeller koymaktır.
Küresel  düzen gençleri bir nevi dejenerasyon sürecine çekmektedir. Yaygın popüler kültür, sosyal medya kültürü dijital gençliği markanın ve sosyal düzenin kölesi yapmaktadır. Gençlerimiz yozlaşmış sistemlerin kölesi olmak yerine sosyal hayata, ekonomik hayata, siyasal hayata yön verebilecek düzeyde kendini yetiştirmelidir.
 Hem yerel hem bölgesel hem de evrensel ölçekte değerler üretmelidir. Okumanın önemi tam da burada ortaya çıkmaktadır.Kendini, insanı, kainatı ve kitabı okumaktır bunun adı.
Kendimizi okuyacağız, İnsanı okuyacağız, Hayatı okuyacağız, Kainatı ouyacağız ve kitap okuyacağız” dedi.
Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER