POLİTİKA

Helvacıoğlu Mahallesinde AK Parti coşkusu! Sanki yarın seçim varmış gibi Mahalle de izdiham oluştu

AK Parti Kilis il başkanlığı hummalı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı dur durak bilmeden çalışırken AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal ve Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan'da çalışmalardan geri durmuyor.

Helvacıoğlu Mahallesinde AK Parti coşkusu! Sanki yarın seçim varmış gibi Mahalle de izdiham oluştu
07-09-2023 14:09
07-09-2023 14:12
KİLİS
Kilis
Önceki gün akşam Helvacıoğlu mahallesinin sakinleri ile bir araya gelen AK Partililer kendilerine gösterilen yoğun ilgiden hayli, memnun kaldılar.
Kendilerine gösterilen teveccühe karşılıksız kalmayan AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı, AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal ve Kilis belediye Başkanı Servet Ramazan mahalleliye teşekkür ettiler.
AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada; "Karataş Helvacıoğlu Mahallemizdeyiz..Gelmeyene gideceğiz , sevmeyeni seveceğiz , kapımızı çalmayanın kapısını biz çalacağız. Türkiye Yüzyılı idealimizi gönüllere nakşedeceğiz. Bizlerden hayır dualarını ve başarı dileklerini esirgemeyen Helvacıoğlu Mahallesi muhtarı Yaşar Kurt ve sakinlerine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi. Haber Merkezi
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER