YEREL

Huzeyfe Durmaz yılın STK başkanı seçildi

Oğuzboyları Federasyonu Başkanı ve Musabeyliler Derneği Başkanı Huzeyfe Durmaz 16 Hemşeri , aşiret, boy ve yöre derneği tarafından yılın Sivil Toplum Kuruluşları ödülüne layık görüldü.

Huzeyfe Durmaz yılın STK başkanı seçildi
16-04-2024 15:28
16-04-2024 15:31
GAZİANTEP
Oğuzboyları Federasyonu Başkanı ve Musabeyliler Derneği Başkanı Huzeyfe Durmaz Pandemi süresi içerisinde ve 11 ili etkileyen deprem faciasında gerek yardımseverliği gerekse yoğun çalışmaları nedeniyle 16 Hemşeri aşiret boy yöre derneği tarafından ödüllendirildi.
Gaziantep Kent Konseyi Hemşeri Dernekleri Çalışma Grubu Başkanı Halil Eyyüpoğlu ve Musabeyli yöresinde etkinliklerde çalışmalara katılan STK temsilcisi ve üyeleri tarafından halı üzerine işlenmiş kendisine ait portresi hediye edilerek yardımları ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini Huzeyfe Durmaz’a ilettiler.
Oğuzboyları Federasyonu Başkanı ve Musabeyliler Derneği Başkanı Huzeyfe Durmaz yaptığı açıklamada “Beni ödüle layık gördükleri için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aslında benim topluma verdiğim her türlü emek ve çalışmadan hep gurur duydum. Arkadaşlar ödüle layık görmüşler, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Mehmet REYHANLI

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER