YEREL

Kalabalık Başkanlık makamına sığmayınca bayramlaşma Meclis salonunda yapıldı

Kilis Belediyesinde bayramlaşma Ramazan Bayramının 1. nci günü Kilis Belediyesinde gerçekleştirildi.

Kalabalık Başkanlık makamına sığmayınca bayramlaşma Meclis salonunda yapıldı
11-04-2024 15:03
13-04-2024 11:51
KİLİS

Kalabalık Başkanlık makamına sığmayınca bayramlaşma Meclis salonunda yapıldı

Kilis Belediyesinde bayramlaşma Ramazan Bayramının 1. nci günü Kilis Belediyesinde gerçekleştirildi.

Bayramın 1.nci günü saat 14.00’te gerçekleştirilen bayramlaşma programına Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Kilis il Başkanı Ahmet Hangillioğlu, Merkez ilçe Başkanı Ahmet Geloğlu, İl genel ve Belediye meclis üyeleri, belediye çalışanlar, parililer ve vatandaşlar katıldı.

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen miafirleri ile Başkanlık makamında bayramlaşırken bayramlaşmaya gelen misafirler Başkanlık makamına sığmayınca Kilis belediyesi meclis toplantı salonunda bayramlaşma devam ettirildi.

Bayramlaşmada başkan Bilecen çocuklar ile yakından ilgilenip onlara harçlık dağıtırken yaptığı konuşmada;

“Bizim için seçim artık 01 Nisan tarihinden itibaren bitmiştir. Bundan sonra artık 3-4 sene muhtemelen seçim yok. Yerel seçimlere 5 yıl var. Biz siyasi partilerin istikbalini düşünmekten çok Kilis’in istikbalini düşüneceğiz. İnsanlar beni arıyor kim çalışıyor kim işi ile ilgilenmiyor kim Kilis için çalışmıyor beni ilgilendiren tek konu bu. Ben Cuma günü mazbatamı aldım. Bugünden itibaren çalışan herkesin başımın üstünde yeri var. Çalışmadan avanatdan para alan diğerlerinin hakkını yiyen kimselerin yanımızda yeri yok. Ben Anamadan, babamdan ailemden helalleşerek bu yola çıktım ve hiç kimseden de bir çekincem yok. Ben önce Allah’a sonra sevgili Kilis halkına emanetim. Hemen hemen her iki kişiden bir tanesi bana oy verdi.Bu bana güç kuvvet veriyor. Arkamda bir dağ var. Lütfen Kilise sahip çıkalım gerekiyorsa gördüğünüz her hatayı sizlerde telefon numaran var gecenin saat kaçı olurs olsun beni arayın.

Sevgili muhtarlarım özellikle sizler için diyorum artık çalışma vakti. Ama lütfen birinin evinin damı akıyor, birisinin kapısı bozuk bunlar değil bütün kamuyu ilgilendiren bütün mahalleyi ilgilendiren her sorunda anında aynı gün cevap alacaksınız sizlere söz veriyorum. 31 mart seçimlerinde partizanlık kaybetti Kilis kazandı. Bizlerde ego olmayacak kibir olmayacak onlara kaybettiren ne varsa bizlerde o olamayacak ki ben kaybetmek istemiyorum. Çünkü şu anda benim kaybetmem demek Kilis’in gençlerinin kaybetmesi demek. Cümleten hayırlı bayramlar diliyorum hepinizin bende hakkı var" dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)  

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER