YEREL

KİLİS BELEDİYE MECLİS BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA TOHUMCU; “KİLİS İÇİN ÇALIŞMAYA,HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEYE, TÜM ÇABAMIZLA GAYRET EDECEĞİZ.

KİLİS BELEDİYE MECLİS BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA TOHUMCU;  “KİLİS İÇİN ÇALIŞMAYA,HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEYE, TÜM ÇABAMIZLA GAYRET EDECEĞİZ.
11-04-2019 09:52
KİLİS BELEDİYE MECLİS BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA TOHUMCU; “KİLİS İÇİN ÇALIŞMAYA,HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEYE, TÜM ÇABAMIZLA GAYRET EDECEĞİZ. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler yerel seçimlerinin ardından AK Parti’den Kilis Belediye Meclis üyesi seçilen kısa adı KİSİAD olan Kilis Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tohumcu önceki gün Belediye Meclisinde yapılan oylamalarda Kilis Belediyesi Encümen üyeliğine ve Kilis Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevine seçildi.   Kilis’e her zaman hizmeti düstur edindiklerini dile getiren Tohumcu kendilerine güvenen insanların güvenini boşa çıkarmayacaklarını, Abdi beyin başkanlığında Kilis için çalışmaya gayret göstermeye devam edeceklerini belirtti.   Kilis Belediye Meclis Başkanvekili ve Encümen üyesi Mustafa Tohumcu yaptığı açıklamada;   “Öncelikle belirtmek isterim ki 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinin Ülkemiz için, Milletimiz için Serhat ilimiz Kilis’imiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kilis yaşadığımız bu coğrafya da oldukça sıkıntılı günler yaşadı. Allah’a şükürler olsun ki Devletimizin yüceliği sayesinde yaşamış olduğumuz sıkıntılar geride kaldı. Kilis’in yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda hemşerilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağı olacaktır. Kilis’in muasır medeniyet seviyesine ulaşması için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Hiçbir şekilde mazeret üretmeyeceğiz ve Halkımıza Milletimize hizmeti düstur edineceğiz. Ne mutlu bizlere ki bugün iddialı bir Meclis kadrosu ile yol yürüyoruz. Daha yolun başındayız. İnanın yapacak çok işimiz var. Zaman geçtikçe kıymetli Kilisli hemşerilerimiz çok şeyin değiştiğine bizzat şahitlik edeceklerdir” dedi.
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER