ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Tehdit-Hakaret Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (H.E.), şüpheli firar (Z.T.) ve yanında bulunan tanımadığı bir şahsın kendisine tehdit ve hakarette bulunduklarını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
05-04-2023 16:05
05-04-2023 16:06
KİLİS

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis

Tehdit-Hakaret

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (H.E.), şüpheli firar (Z.T.) ve yanında bulunan tanımadığı bir şahsın kendisine tehdit ve hakarette bulunduklarını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kayıp Eşya

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (O.B.), cep telefonunu kaybettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit- Hakaret- Mala Zarar Verme

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (M.B.) ile kardeşi müşteki şüpheli (M.K.B.) isimli şahıslar arasında alacak verecek meselesi sebebiyle darp, tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiş, olayda (M.B.) isimli şahsa ait 79 plaka sayılı aracın ön camı zarar görmüştür.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Ekrem Çetin Mahallesi’nde 01.04.2022 günü 08.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2000 doğumlu (M.E.) isimli şahsın, bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Evden Hırsızlık

Yedi Aralık Mahallesi’nde Müşteki (M.Y.), ikametinin girişinde bulunan 1 adet kamera ve 2 adet koltuğun çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/ şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Ekrem Mahallesi’nde 05.04.2022 günü 00.05 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2010 doğumlu (N.F.) isimli çocuğun, bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kayıp Eşya

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Müşteki (F.Ç.), ruhsatı adına kayıtlı olan 79 plaka sayılı motosikletini vefat eden oğlunun tanımadığı bir şahsa sattığını fakat sahsı tanımadığı için devrini veremediğini, motosikletinin bulunarak tarafına teslim edilmesini istediğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde 04.04.2022 günü 13.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2014 doğumlu (G.M.) isimli çocuğun, bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Helvacıoğlu Mahallesi’nde Şüpheli (M.Ö.)’nün kızı mağdure (E.A.Ö.), üzerine çaydanlıktan sıcak su dökülmesi neticesi yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık

Deveciler Mahallesi’nde Müşteki (A.H.A.) isimli şahsa ait işyerinden, 1 adet televizyonun çaldıkları tespit edilerek yakalanan şüpheliler (M.K.), (M.C.A.) ve (A.K.K.) isimli şahıslar, mevcutlu olarak hazır edildiği adli mercilerce, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

(Haber Merkezi)

Hakaret- Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali

Barış Mahallesi’nde Müşteki (L.D.), eşi şüpheli (E.N.D.)’nin kendisine hakarette bulunduğunu, kendisinin ve çocuklarının geçimini sağlamadığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, şüpheli hakkında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Helvacıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (E.Ö.), eşi şüpheli (K.Ö.) tarafından, darp edildiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Hırsızlık (TCK 142/2e) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Hırsızlık)

Kilis’te Müşteki (M.Ş.H.), bilgisi ve rızası dışında banka hesabından tanımadığı (M.Z.) isimli şahsa 3.000 TL gönderildiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Banka Veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması

Kilis’te Müşteki (A.Ö.), bilgisi ve rızası dışında, kredi kartından toplamda 4.560 TL tutarında harcama yapıldığını öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Kilis’te Müşteki (A.K.), internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahısla, satılık olan 1 adet cep telefonunun fiyatını, 6.000 TL’ye anlaştıklarını, şahsın belirttiği hesap numarasına parayı gönderdiğini, fakat şahsın cep telefonunu kendisine göndermediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER