ASAYİŞ

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları
29-09-2023 12:06
29-09-2023 12:07
KİLİS
Açıktan Hırsızlık
Yeni Mahalle’de Müşteki (A.B.), camları açık vaziyette park halinde bulunan 79 plaka sayılı aracın göğüs kısmında bulunan cep telefonunun çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Kayıp Şahıs
İsmet Paşa Mahallesi’nde 28.09.2023 günü 12.30 sıralarında ikamet ettiği Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden kaçan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2006 doğumlu (M.E.E.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Mala Zarar Verme
Yedi Aralık Mahallesi’nde Müşteki (H.İ.K.), şüpheliler (B.Ö.) ve (A.T.) isimli şahısların 79 plakalı motosikletine yaslanması neticesi motosikletin devrilerek hasar gördüğünü belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
İsmet Paşa Mahallesi’nde Mağdur (M.K.), dengesini kaybederek aynaya elinin çarpması neticesi yaralandığını beyan etmiştir. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Atatürk Mahallesi’nde Mağdur (C.A.F.), ikametinde düşme neticesi yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (H.P.), işçi olarak çalıştığı işyerinde forkliftten inerken sol ayak bileğinin burkulması neticesi yaralandığını beyan etmiştir. (Haber Merkezi)
Tehdit
Hacı İlyas Mahallesi’nde Müşteki (S.M.), şüpheli firar (E.T.) isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Mağdure (N.K.T.), şüpheli (A.B.) isimli şahsın kullandığı 79 plakalı aracın çarpması neticesi yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (A.A.), işçi olarak çalıştığı işyerinde prefabrik duvarları birleştirdiği sırada sağ el orta parmağının duvarlara sıkışması neticesi yaralandığını beyan etmiştir. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama
Oylum Mahallesi’nde Müşteki (M.S.B.), şüpheliler (M.A.) ve (H.U.) isimli şahısların, oğlu mağdur (M.B.)’yi darp ettiklerini öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama
Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki (M.A.G.), şüpheli müşteki (A.K.)’nin kendisini darp ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Kayıp Şahıs
İnnaplı Kütah Mahallesi’nde 22.09.2023 günü 18.30 sıralarında çalışmış olduğu işyerinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2005 doğumlu (E.A.)’nın bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Tehdit-Hakaret
Helvacıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (H.K.), eşi şüpheli firar (A.K.)’nin kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanmıştır. (Haber Merkezi)
TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak
Müslümanbey Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekiplerince, şüpheli (İ.Ö.) isimli şahıstan, daralı ağırlığı 0,19 gram gelen metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. (Haber Merkezi)
TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak
Namık Ünler Paşa Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekiplerince, şüpheli (E.K.) isimli şahıstan, daralı ağırlığı 0,38 gram gelen metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. (Haber Merkezi)
TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak
Kilis’te Jandarma görevlilerince içerisinde şüpheliler (M.A) ve (A.O.) isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada daralı ağırlığı 2,06 gram gelen metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve 1 adet aparat ele geçirilmiştir. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (C.O.), internet üzerinden kredi başvurusu yaptığını, başvuru ve poliçe parası olarak 15.360 TL para talep edildiğini, belirtilen hesap numarasına parayı gönderdiğini ve dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (A.Ç.), sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden çıkma lastik ve jant almak için tanımadığı şahısla görüştüğünü ve vermiş olduğu hesaba 3.000 TL para yatırdığını ancak ürünlerin kendisine gönderilmediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Bilişim Sistemine Girme- Bilişim Sisteminin Bütününe Veya Bir Kısmına Hukuka Aykırı Olarak Girme Veya Orada Kalmaya Devam Etme
Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (Y.Y.), sosyal medya instagram hesabının çalındığını ve bu hesabının arkadaş listesinde bulunan kişilere mesaj atarak arkadaşlarının dolandırılmaya çalışıldığını öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların kimlik tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Resmi Belgede Sahtecilik
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Kilis Veri Güncelleme Merkezine yol izin belgesi almak için gelen şüpheli (M.N.E.) isimli şahsın, E-Devlet sistemi üzerinden sunduğu belgenin sahte olduğu değerlendirilmiş, şahsın olayla ilgili ifadesi alınmıştır. (Haber Merkezi)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER