POLİTİKA

Meral Dama STK ve iş insanlarına projelerini anlattı

31 Mart yerel seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den Kilis Belediye Başkan Aday Adayı olan Kent Pastaneleri kurucusu Meral Dama seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Meral Dama STK ve iş insanlarına projelerini anlattı
27-11-2023 16:31
27-11-2023 16:34
KİLİS
Meral Dama, resmi başvurusunu ve Ankara’ya yaptığı ziyaretler sonrası ziyaretlerine kaldığı yerden devam ederek hem Kilis için hazırlamış olduğu projeleri anlatıyor hem de fikir alarak istişarelerde bulunmaya devam ediyor. 
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Kilis Belediye Başkan A. Adayı Meral Dama ‘’Geçtiğimiz hafta içerisinde Kilis Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi müracaatımızı İl Başkanlığımıza yaptıktan ve Ankara temaslarımdan sonra gerçekleştirmiş olduğum ziyaretlerime kaldığım yerden tekrar başlayarak Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve iş insanlarımız ile Kilis için hazırlamış olduğum projeler üzerine istişareler yaparak Kilis’e neler kazandırabiliriz diyerek istişareler yaptık. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.

Haber Mustafa GÜNAL

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER