POLİTİKA

MHP İl Başkanı Yılmaz, KAÇEP Teşkilatı ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, MHP Kilis Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) ‘den sorumlu Kilis İl Başkanı Sevgi Karabaş ve yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Yılmaz, KAÇEP Teşkilatı ile buluştu
06-05-2024 11:52
06-05-2024 11:54
KİLİS
MHP Kilis İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda (KAÇEP) teşkilatının görüş ve önerilerini dinleyen MHP Kilis İl Başkanı Yılmaz, MHP Kilis teşkilatı olarak bugüne kadar yapılan çalışmalar ve ilerleyen günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunup emeklerinden ötürü MHP Kilis Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)‘den sorumlu Kilis İl Başkanı Sevgi Karabaş ve yönetimine teşekkür ederek yaptığı açıklamasında ‘’MHP Kilis Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ablalarımız ile bir araya gelerek önümüzdeki günlerde yapacağımız faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın’’ dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)’den Sorumlu İl Başkanı Sevgi Karabaş ise gerçekleşen toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek; “İl Başkanımız İbrahim Halil Yılmaz’ın başkanlığında KAÇEP İl Teşkilatımızın katılımlarıyla il binamızda gerçekleşen toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yapılan toplantıda alınan karaların öncelikle ülkemize ve Serhat şehrimiz Kilis ve özellikle Kilis halkına hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Vatanımızda birlik ve beraberliğimiz, hanelerimizde bolluk, bereket, sağlık ve huzur daim olsun. Var olsun teşkilat” ifadelerine yer verdi.
Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER