POLİTİKA

MHP İl Başkanı Yılmaz sahadan ayrılmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlara atanan müdürleri ziyaret etmeye devam ediyor.

MHP İl Başkanı Yılmaz sahadan ayrılmıyor
02-05-2024 15:57
02-05-2024 15:59
KİLİS
MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte resmi kurumlara birer ziyaret gerçekleştiren MHP Kilis İl Başkanı Yılmaz hem hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletiyor hem de çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.
Konu ile ilgili olarak kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ‘’İlimize yeni atanarak görevine başlayan amir ve müdürlerimize hayırlı olsun ziyaretlerimizi seçim sürecinde olduğumuzdan ötürü bir süre ertelemek zorunda kaldığımızdan ötürü gerçekleştirememiştik. Seçim sonrası Merkez İlçe Başkanımız Halil Karaoğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Kilis Halk Eğitim Müdürü Emrah Gezeroğlu‘nu, İlimiz Müftüsü Kıymetli Hocam Alettin Bozkurt’u ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Emre Çalğan’ı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Hoş sohbetlerinden ve misafirperverliklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

 Haber Mustafa GÜNAL

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER