GÜNDEM

MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis il Başkanı İ. Halil Yılmaz yaptığı açıklama ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun dedi.

MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun”
23-04-2024 13:12
23-04-2024 13:13
KİLİS
MHP Kilis il Başkanı yaptığı açıklamada;
“Milli Egemenliğimizin Teminatı TBMM’nin 104. Yılında; Atatürk’ün fikir ve ülkü ışıkları yeni nesillere daha anlamlı ve etkili ışıklar saçacaktır. Akif demiş ki: “Bir yıldız vardır kanından yadigar, bir de hilal! Unutma çocuk bir cadde adı değildir istiklal!” 
Türk’ün binlerce yıllık kararlı yürüyüşünden rahatsız olanlar olmuştur. Dünkü zararlı cemiyetler bugün de var; tıpkı binlerce yıldır oldukları gibi. Ve yine kaybedecekler her zaman olduğu gibi. Çünkü; Türk’ün Vatan ve Hakikat aşkı karşısında kazanabilecek bir güç yoktur.
Bizler; Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolunun meftunuyuz. Bizler; O’nun “Vatan ve Hakikat sevdalısı Türk Çocukları umudumdur.” sözünü yere düşürmemeye çalışanlarız. Bizler; Türk Milliyetçileri, Davamız; Vatan ve hakikat, yolumuz Ülkü yoludur.
TBMM tam 104 yaşında... TBMM istiklalimizin çelikleşmiş iffeti, millet egemenliğinin çevikleşmiş irade ve ifadesidir... 
104 yıl önce kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi; baş eğmeyen bir milletin yedi düvele karşı en kararlı ifadesi, Türk'ün zorluklar karşısında çelikleşmiş iradesidir. Bu meclisin mensupları harp meydanında kanını, devlet kurulurken alın terini dökmüştür. Emanetleri, şerefimizdir.
Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Aziz Atatürk’ü, şehitlerimizi ve ilk Meclis’in değerli üyelerini rahmetle anıyorum. Atatürk'e ve silah arkadaşlarına Allah rahmet eylesin, Mekanları cennet olsun, nur içinde yatsınlar” dedi.(Haber Merkezi)
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER