POLÄ°TÄ°KA

MHP Kilis İl Başkanı Yılmaz: ‘’A Takımımız Ülkemize ve Serhat şehrimiz Kilis’e Hayırlı Olsun’’

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu, ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi.

MHP Kilis İl Başkanı Yılmaz: ‘’A Takımımız Ülkemize ve Serhat şehrimiz Kilis’e Hayırlı Olsun’’
16-04-2024 14:25
16-04-2024 14:27
KÄ°LÄ°S
MHP’de belirlenen yeni yönetim kurulu ilk kez bir araya gelirken, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliği ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz şunları kaydetti.
Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belli oldu.
Başkanlık Divanı’nda görev alan Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Feti Yıldız, Siyasi İşler, Parlamento ve Yürütme ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Kalaycı, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn.  İsmail Faruk Aksu, Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. İsmail Özdemir, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mevlüt Karakaya, Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. İlyas Topsakal, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn.  İzzet Ulvi Yöter, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz, Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet Selim Yurdakul, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Genel Başkan Yardımcımız Sn. Yaşar Yıldırım, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Zuhal Topçu olmuştur.
Genel Sekreterliğimize ise Sn. İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcılığına Sn. Vahit Kayrıcı ve Sn. Tamer Osmanağaoğlu atanmıştır. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın kazanan ülkemize ve Serhat şehrimiz Kilis’e hayırlı olsun’’ dedi.

 Haber Mustafa GÜNAL

TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER