POLİTİKA

MHP'NİN İSTİŞARE TOPLANTISI SALONLARA SIĞMADI! MUSTAFA DEMİR "MUHTEŞEM VE COŞKULU GELİYORUZ!"

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis İl başkanı Mustafa Demir göreve gelişinin 1. yılında Demdemo düğün salonunda istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

MHP'NİN İSTİŞARE TOPLANTISI SALONLARA SIĞMADI!  MUSTAFA DEMİR "MUHTEŞEM VE COŞKULU GELİYORUZ!"
02-07-2021 17:12
02-07-2021 17:13
KİLİS

MHP'NİN İSTİŞARE TOPLANTISI SALONLARA SIĞMADI!

MUSTAFA DEMİR "MUHTEŞEM VE COŞKULU GELİYORUZ!"

KİLİS

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis İl başkanı Mustafa Demir göreve gelişinin 1. yılında Demdemo düğün salonunda istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Mini bir toplantı yapacakalrı düşünülürken salon mitingine dönen istişare toplantısında ki kalabalık Demdemo düğün salonuna sığmadı.

Partilerine olan teveccühün zirvbe yaptığını Milliyetçi Hareket Partisine oloan güvenin zirvede olduğu bir dönem yaşadıklarını dile getiren Mustaf Demir Kilis için yapacak çok işlerinin olduğunu Muhteşem bir Kalabalığa konuşma yaptığını Allah'ın izni ile coşkulu bir şekilde yürüdüklerini belirtti.

Demdemo düğün salonunda yapılan istişare toplantısı ilk önce Kuranı kerim tilaveti ve ardından şiir okuma ile devam etti.

Kürsüye çağrılan Milliyetçi Hareket Partisi Kilis il Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi;

"Kardeşlerim bugün burada İstişare etmek için toplandık. Ancak görüyorum ki burada öyle bir kalabalık olmuşuz ki inanın bana dillere destan. Salonlara sığmıyoruz. partimize olan teveccühün Kilis'te zirvesini yaşıyoruz. Salonumuzun içerisi ve dışarısı insan seli. Allah sizlerden razı olsun. Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Sizlerin varlığı bizleri gururlandırıyor. MHP demek gelenek demek. MHP demek Milli olmak demek. MHP demek maneviyatçı olmak demek. MHP demek Türkiye demek. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda halkımıza şerefimizle hizmet etmeyi nasip eylesin" dedi.

Haber Merkezi

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER